Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού : Νέα ατυχία για την Ελισάβετ Πεσιρίδου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού : Νέα ατυχία για την Ελισάβετ Πεσιρίδου

Στην πρώτη προκριματική σειρά των 60 μ. εμπ., δεν πέρασε την γραμμή τερματισμού, αφού χτύπησε το τελευταίο εμπόδιο και έπεσε.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου μπορεί να κατάφερε να ξεπεράσει την ισχυρή ίωση και να ταξιδέψει έστω και τελευταία στιγμή στο Μπέρμιγχαμ, ωστόσο εκεί την περίμενε ένα νέα ατυχία.
Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έτρεξε στην πρώτη προκριματική σειρά των 60 μ. εμπ., όμως, δεν πέρασε την γραμμή τερματισμού, αφού χτύπησε το τελευταίο εμπόδιο και έπεσε. Μάλιστα η αθλήτρια έως εκείνο το σημείο πήγαινε πολύ καλά, αφού ήταν στην τέταρτη θέση, που έδινε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Η Πεσιρίδου εξετάστηκε από τον γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κάποιον τραυματισμό, καθώς χτύπησε στον αστράγαλο και το χέρι. Σε κάθε περίπτωση η αθλήτρια κοιτάζει πλέον μπροστά και στρέφει την προσοχή της στον ανοιχτό στίβο.
«Θα μπορούσα να κάνω μια καλή επίδοση και ενδεχομένως να προκριθώ στον ημιτελικό. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, το σημαντικό είναι πως δεν τραυματίστηκα σοβαρά. Πλέον κοιτάζω μπροστά και συνεχίσω», είπε η Ελληνίδα.
Την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ σε προκριματικό παγκοσμίου πρωταθλήματος πέτυχε η Κέντρα Χάρισον. Η Αμερικανίδα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μ. εμπ. τερμάτισε σε 7.77 και έδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Χαλαρότερη κούρσα επέλεξαν να κάνουν τα άλλα μεγάλα ονόματα της απόστασης, όπως η Σάλι Πίρσον (7.96), Κριστίν Μάνινγκ (7.96) και Σέρικα Νέλβις (7.97).  Η 24άδα του ημιτελικού έκλεισε με επίδοση στα 8.20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ