Φοβερή μάχη στο επί κοντώ: Η προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη

Φοβερή μάχη στο επί κοντώ: Η προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη

Φοβερός αγώνας γίνεται στον τελικό του επί κοντώ στο Μπέρμιγχαμ. Η Κατερίνα Στεφανίδη και πάλι πρωταγωνίστρια. Τελείωσαν οι προσπάθειες στα 4,70 μ.μ, συνεχίζουν Στεφανίδη, Σιντόροβα, Μόρις, Ναζγιότ, Νιούμαν, ΜακΚάρτνει. Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,70 μ. και πλέον πάμε στα 4,75μ. Η πρώτη προσπάθεια της Ελληνίδας σε αυτό το ύψος […]

Φοβερός αγώνας γίνεται στον τελικό του επί κοντώ στο Μπέρμιγχαμ. Η Κατερίνα Στεφανίδη και πάλι πρωταγωνίστρια. Τελείωσαν οι προσπάθειες στα 4,70 μ.μ, συνεχίζουν Στεφανίδη, Σιντόροβα, Μόρις, Ναζγιότ, Νιούμαν, ΜακΚάρτνει.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,70 μ. και πλέον πάμε στα 4,75μ. Η πρώτη προσπάθεια της Ελληνίδας σε αυτό το ύψος ήταν αποτυχημένη. Πέρασαν με την πρώτη ΜακΚαρτνει και Μόρις.

Η δεύτερη προσπάθεια της ελληνίδας ήταν πετυχημένη! Πέρασε και αυτή τα 4,75 μ.! Πέντε αθλήτριες συνεχίζουν στα 4,80 μ. Μόρις, ΜακΚάρτνει και Στεφανίδη πέρασαν τα 4,75 μ., άφησε αυτό το ύψος η Σιντόροβα, αλλά και η Ναζγιότ μετά την πρώτη άκυρη.

Ακυρο το πρώτο άλμα της Στεφανίδη στο 4,80 μ. απέτυχαν στην πρώτη προσπάθεια τους Μόρις και ΜακΚάρτνεϊ.Η Σιντόροβα πέρασε με την πρώτη τα 4,80 μ. και πέρασε πρώτη, 4η. Ούτε στην δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να περάσει αυτό το ύψος η Στεφανίδη. Μία προσπάθεια ακόμη για την πρωταθλήτριά μας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση. Αποκλείστηκε ο ΜακΚάρτνεϊ που έκανε τρεις άκυρες στα 4,80. Στεφανίδη και Μόρις έχουν μία ακόμη προσπάθεια στα 4,80 μ.

Η Μόρις μόλις πέρασε τα 4,80μ. και συνεχίζει. Στην 2η θέση πλέον η Αμερικανίδα. Πέρασε και η Κατερίνα Στεφανίδη! Η αθλήτρια μας ξεπέρασε τα 4,80μ. με την 3η της προσπάθεια, δείχνοντας τεράστια ψυχή και χαρακτήρα!

Αυτή τη στιγμή πρώτη είναι η Ρωσίδα (κατεβαίνει ως ανεξάρτητη) Αντζέλικα Σιντόροβα που πέρασε το ύψος με την πρώτη και ακολουθούν Μόρις και Στεφανίδη που πέρασαν με την τρίτη.

Αποτυχημένο το πρώτο άλμα της Μόρις στα 4,85μ. Αποτυχημένη και η Στεφανίδη στην πρώτη της προσπάθεια. Πετυχημένη η πρώτη προσπάθεια της Σιντόροβα στα 4,85μ. Πάει για το χρυσό η Ρωσίδα.

Στεφανίδη και Μόρις πάνε στα 4.90μ., θέλοντας το χρυσό. Αποτυχημένη η πρώτη προσπάθεια της Σάντι Μόρις σε αυτό το ύψος. Ακολουθεί η Κατερίνα.

Κακή η πρώτη προσπάθεια στα 4.90μ. της Στεφανίδη, πέρασε κάτω από τον πήχη. Στα 4.90μ. δοκίμασε και η Σιντόροβα, ωστόσο δεν κατάφερε στην πρώτη προσπάθεια. Ετσι κι αλλιώς όμως η Ρωσίδα είναι πρώτη. Μόρις και Στεφανίδη έχουν από μια τελευταία προσπάθεια σε αυτό το ύψος για να καταφέρουν να «κλέψουν» το χρυσό μετάλλιο.

Η Μόρις πέρασε με το δεύτερο άλμα τα 4.90μ.! Είναι πρώτη αυτή τη στιγμή! Δεν τα κατάφερε η Κατερίνα Στεφανίδη, απέτυχε και στην τρίτη προσπάθεια σε αυτό το ύψος. Χάλκινο μετάλλιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Πέρασε με την τρίτη τα 4.90 η Σιντόροβα

(Κάντε refresh, ή πατήστε F5 για ανανέωση)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ