Καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια του 2017 η Στεφανίδη!

Καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια του 2017 η Στεφανίδη!

Η Ελληνίδα άλτρια εξαργύρωσε την καταπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται σταθερά εδώ και πολύ καιρό, αφού στο Βίλνιους ψηφίστηκε ως η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017. Μια ματιά στα κατορθώματά της θα σας πείσουν. Η 27χρονη επικοντίστρια ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Λονδίνο, «χρυσή» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, νικήτρια της σειράς […]

Η Ελληνίδα άλτρια εξαργύρωσε την καταπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται σταθερά εδώ και πολύ καιρό, αφού στο Βίλνιους ψηφίστηκε ως η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017.

Μια ματιά στα κατορθώματά της θα σας πείσουν. Η 27χρονη επικοντίστρια ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Λονδίνο, «χρυσή» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, νικήτρια της σειράς Diamond League της IAAF, ενώ παράλληλα πέτυχε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ πηδώντας 4,91μ.. Συνολικά σε σύνολο 16 αγώνων στους οποίους έλαβε μέρος, κατάφερε να έχει 14 συνεχόμενες νίκες.

Κάπως έτσι η… «Αικατερίνη των αιθέρων» άφησε πίσω της αθλήτριες όπως οι Βλόνταρτσικ (Πολωνία-σφύρα), Λατσινέκε (Ρωσία-ύψος) και Τιάμ (Βέλγιο-έπταθλο) κατακτώντας έτσι και αυτή τη σημαντική διάκριση στην μεγάλη και λαμπρή ως τώρα καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ