Στίβος : Φιλιππίδης, Τεντόγλου στο Diamond League της Ρώμης

Στίβος : Φιλιππίδης, Τεντόγλου στο Diamond League της Ρώμης

Οι δύο επικοντιστές θα δώσουν το παρών στο 4ο εφετινό μίτινγκ της σειράς Diamond League.

Μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου στίβου θα βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ (31/5) στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για το 4ο εφετινό μίτινγκ της σειράς Diamond League, με την συμμετοχή και δύο Ελλήνων αθλητών, του Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ και του Μιλτιάδη Τεντόγλου στο μήκος.

Μεταξύ των αντιπάλων του Φιλιππίδη, ο οποίος φέτος έχει ρεκόρ 5.45μ, θα είναι οι Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς, 5.92μ), Τιάγκο Μπραζ (Βραζιλία, 6.03μ ατομικό), Ράφαελ Χολτσντέπε (Γερμανία, 5.62μ), Σκοτ Χιούστον (ΗΠΑ, 5.70μ), Στάνλεϊ Ζοζέφ (Γαλλία, 5.70μ), Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ, 5.83μ), Πιότρ Λίσεκ (Πολωνία, 5.81μ) και Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι (Πολωνία, 5.56μ).

Στο μήκος, ο Τεντόγλου, με το 8.19μ που πέτυχε στο μίτινγκ «Χανιά» στις 19 Μαΐου, κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη και την 6η μεταξύ των αντιπάλων του στη Ρώμη. Κορυφαίος ο Νοτιοαφρικανός Λούβο Μανιόνγκα με 8.56μ φετινό ρεκόρ, ενώ θα μετάσχουν επίσης ο συμπατριώτης του, Ρούσβαλ Σαμάαϊ, με 8.39μ, ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία με 8.40μ, ο Αυστραλός Χένρι Φρέιν με 8.34μ, ο Αμερικανός Τζεφ Χέντερσον με 8.44μ, ο Τζαμαϊκανός Τατζέι Γκέιλ με 8.12μ και ο Τσέχος Ράντεκ Γιούσκα με 7.81μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ