Πέμπτος ο Φιλιππίδης στη Ρώμη

Πέμπτος ο Φιλιππίδης στη Ρώμη

Την 5η θέση στο Diamond League της Ρώμης κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Κώστας Φιλιππίδης, αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό, ξεπερνώντας τα 5.52μ. με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 5.62μ, αλλά απέτυχε και στα τρία άλματα που επιχείρησε. Νωρίτερα, ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα χρειάστηκε τρία άλματα στα 5.36μ για να συνεχίσει.

Με το 5.52, πάντως, ο Έλληνας πρωταθλητής βελτίωσε το εφετινό του ρεκόρ, ενώ θα επιδιώξει να κάνει κάτι καλύτερο στον επόμενο αγώνα του, που είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (2/06) στο Ίνσμπουργκ. Νικητής στην «αιώνια πόλη» ήταν ο Σαμ Κέντρικς με 5.84 μ, δεύτερος ο Βογιεκόφσκι με 5.78 μ. και τρίτος ο Χολζντέπε με 5.62 μ.

Την πρώτη του συμμετοχή σε Diamond League είχε για φέτος και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος. Ο νεαρός αθλητής δεν κατάφερε να προσεγγίσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του, αφού είχε καλύτερο άλμα στα 7.69 μ, επίδοση που του έδωσε την 10η θέση. Ο αθλητής είχε ακόμη άλματα στα 7.67 μ. και 7.66 και πλέον ετοιμάζεται για μία καλύτερη παρουσία στο μίτινγκ του Χένγκελο το Σάββατο (2/06).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ