Australian Open : Αποκλείστηκε η Οσταπένκο, εύκολα Βοζνιάσκι και Σβιτόλινα

Australian Open : Αποκλείστηκε η Οσταπένκο, εύκολα Βοζνιάσκι και Σβιτόλινα

Η μεγαλύτερη έκπληξη του τρίτου γύρου στο Australian Open ήταν ο αποκλεισμός της Γέλενα Οσταπένκο (Νο 7) από την Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 33), ενώ άνετες προκρίσεις πήραν οι Κάρολιν Βοζνιάσκι (Νο 2) και Ελίνα Σβιτολίνα (Νο 4).

Στην επόμενη φάση του Όπεν της Αυστραλίας προκρίθηκε η Κάρολιν Βοζνιάσκι. Η 27χρονη Δανέζα, νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε στον 3ο γύρο με 6-4, 6-3 και απέκλεισε την 26χρονη Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς (νο 32) και τώρα θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Σλοβάκα Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα (νο 21).

Επίσης, η Ελίνα Σβιτολίνα, Νο 4 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά καθώς νίκησε τη μεγάλη αποκάλυψη του τουρνουά, την 15χρονη συμπατριώτισσα της, Μάρταν Κόστιουκ, με 6-2 και 6-2.

Η Σβιτολίνα δεν υποτίμησε τη νεαρή αντίπαλο της και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο της Μελβούρνης. Η Κόστιουκ, Νο 521 στον κόσμο, που κέρδισε μέσω των προκριματικών τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam και έγινε η νεότερη που συμμετέχει στην Ιστορία του τουρνουά, νίκησε στο 2ο γύρο την 26χρονη Αυστραλέζα Ολίβια Ρογκόφσκα και κατέγραψε νέο ρεκόρ με την πρόκρισή της στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η Γέλενα Οσταπένκο. Η 20χρονη Λετονή, νο 7 στον κόσμο, ηττήθηκε με 3-6, 6-1, 3-6 από την 22χρονη Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (νο 33), η οποία πλέον καλείται στον 4ο γύρο να αντιμετωπίσει την 29χρονη Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (νο 39).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ