Αποκλεισμός για Σάκκαρη, πρόκριση για Παγδατή στο Indian Wells

Αποκλεισμός για Σάκκαρη, πρόκριση για Παγδατή στο Indian Wells

Η Μαρία Σακκαρη ηττήθηκε από τη Ναόμι Οζάκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, ενώ αντίθετα ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς προκρίθηκε στον 4ο γύρο του διεθνούς τουρνουά.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον 4ο γύρο του τουρνουά του Indian Wells, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από τη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οζάκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, με 6-1, 5-7 και 6-1 μετά από σκληρή μάχη δύο ωρών. Η Οζάκα θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα στον επόμενο γύρο με την Τσέχα, να έχει αποκλείσει την 16χρονη Αμάντα Ανισίμοβα.

Στο ταμπλο των ανδρών ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς προκρίθηκε στον 4ο γύρο του διεθνούς τουρνουά του Indian Wells, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Κύπριος πρωταθλητής, επικράτησε του Ισραηλινού, Ντούντι Σέλα με 7-6(5) και 6-4, για να προκριθεί στους «16» του τουρνουά, μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Ο 32χρονος τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ανεβασμένο Καναδό, Μίλος Ράονιτς, για μια θέση στους καλύτερους «8» του τουρνουά, Είναι η πρώτη φορά που ο Παγδατής θα δώσει «το παρών» σε 4ο γύρο Masters διοργάνωσης, μετά το Sanghai Masters 2012 και είναι επίσης η πρώτη φορά από το 2014, που πετυχαίνει πέντε διαδοχικές νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ