Ρολάντ Γκαρός: Με τον Κάρλος Τάμπερνερ στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς

Ρολάντ Γκαρός: Με τον Κάρλος Τάμπερνερ στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς

Ο Ισπανός πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά – Είναι 20 ετών και βρίσκεται στο Νο. 194 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά τη Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του Ρολάντ Γκαρός. Ο Ελληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Κάρλος Τάμπερνερ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 194 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 20χρονος τενίστας στο δρόμο προς το κυρίως ταμπλό του γαλλικού Γκραντ Σλαμ απέκλεισε κατά σειρά τους Γιάνικ Μάντεν με 2-0 σετ (6-1, 7-5), Γιούργκεν Μέλτζερ με 2-1 σετ (3-6, 7-6, 6-3) και Οσκαρ Οτε, επίσης με 2-1 σετ (6-2, 2-6, 6-4).

Πρόκειται για έναν ανερχόμενο τενίστα, ο οποίος στα προκριματικά του Ρολάντ Γκαρός έπαιξε εξαιρετικό τένις και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής. Ο Στέφανος φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και μένει να το αποδείξει και στο κορτ.

Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό Γκραντ Σλαμ και αν τα καταφέρει, τότε στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντομινίκ Τιεμ – Ιλιά Ιβάσκα.

Ο Μάρκος Παγδατής από την άλλη, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Σαντιάγκο Ζιράλντο, ο οποίος στον τρίτο γύρο των προκριματικών κέρδισε εύκολα με 6-0, 6-2 τον Σιμόνε Μπολέλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ