Ρολάντ Γκαρός: Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε ο Παγδατής (vids)

Ρολάντ Γκαρός: Τραυματίστηκε και εγκατέλειψε ο Παγδατής (vids)

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Κύπριου τενίστα, ο οποίος στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού με τον Ζιράλντο τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και εγκατέλειψε.

Ατυχος στάθηκε ο Μάρκος Παγδατής στον αγώνα με τον Σαντιάγκο Ζιράλντο για τον πρώτο γύρο του Ρολάντ Γκαρός, καθώς στα μέσα του δεύτερου σετ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και εγκατέλειψε. Ο Κύπριος σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά στο σκορ με 6-3, 4-2, με τον αντίπαλό του να μην μπορεί να βρει «αντίδοτο» στα χτυπήματα του έμπειρου τενίστα.

Όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τον Μάρκο, ο οποίος, όμως, σε μια ανύποπτη στιγμή ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο 32χρονος ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού, ο οποίος του έδεσε το πόδι, αλλά δεν μπορούσε να του απαλύνει τον πόνο.

Ο Μάρκος επέστρεψε στο κορτ και μετά από λίγους πόντους εγκατέλειψε, με τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να του χαρίζει το πιο ζεστό του χειροκρότημα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί σεζόν, στην οποία ο Παγδατής δεν πετυχαίνει ούτε μία νίκη στο χώμα.

Από την άλλη, ο Ζιράλντο πήρε μια ανέλπιστη νίκη και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, που κέρδισε με 3-2 σετ τον Ντένις Ιστομιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ