Γουίμπλεντον: Ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γουίμπλεντον: Ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Γκρέγκορι Μπαρέρ με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το Γουίμπλεντον ξεκινάει το μεσημέρι της Δευτέρας και για τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα γήπεδα του All England Club.

Στην πρώτη μέρα του κυρίως ταμπλό ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στις 18:00 περίπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Γκρέγκορι Μπαρέρ. Ο Ελληνας πρωταθλητής, Νο. 31 στο ταμπλό, είναι αναμφίβολα το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ. Το παιχνίδι με τον Γάλλο κρύβει πολλές παγίδες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγει ο Στέφανος, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπαρέρ, στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τζάρεντ Ντόναλντσον – Μάλεκ Τζαζίρι, ενώ στο τρίτο γύρο πολύ πιθανό να διασταυρωθεί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Από τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας για το ταμπλό των ανδρών ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ρότζερ Φέντερερ με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, η μάχη του Βαβρίνκα με τον Ντιμιτρόφ, αλλά και ο αγώνας του Γκαέλ Μονφίλς με τον Ρισάρντ Γκασκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ