Γουίμπλεντον: Στον 2ο γύρο ο Παγδατής με σούπερ εμφάνιση

Γουίμπλεντον: Στον 2ο γύρο ο Παγδατής με σούπερ εμφάνιση

Ο Κύπριος τενίστας βρισκόταν μπροστά με 2-0 σετ (6-4, 7-5, 2-0), όταν ο Ντομινίκ Τιεμ αποφάσισε να αποσυρθεί από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον. Ο Κύπριος τενίστας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ντομινίκ Τιεμ και βρισκόταν μπροστά με 2-0 σετ (6-4, 7-5, 2-0) όταν ο Αυστριακός αποφάσισε να αποσυρθεί από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Ο 33χρονος τενίστας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από 6 διαδοχικές ήττες. Μια νίκη που ήρθε απέναντι σε έναν τενίστα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης και θα ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία του Παγδατή. Από την άλλη, ο 24χρονος δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, με τον Μάρκο να κυριαρχεί απόλυτα στο κορτ.

Στα μέσα του δεύτερου σετ ο Τιεμ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη, το οποίο τελικά τον ανάγκασε να αποσυρθεί στις αρχές του τρίτου σετ. Αυτή ήταν η 21η νίκη του Παγδατή στο Γουίμπλεντον, με τον Κύπριο να παίρνει για 9η φορά στην καριέρα του το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος του έμπειρου τενίστα, που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της χρονιάς, θα είναι είτε ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ είτε ο Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ