Γουίμπλεντον: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (vid)

Γουίμπλεντον: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τη Σοφία Κένιν και αποχαιρέτησε το βρετανικό Γκραντ Σλαμ.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Γουίμπλεντον, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στο πρώτο γύρο με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-1) από τη Σοφία Κένιν. Η 22χρονη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ταλαντούχας Αμερικανίδας και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη πλήρωσε ακριβά το μπρέικ που δέχθηκε στο 7ο γκέιμ (4-3), με την Κένιν να κρατάει το σερβίς της και να κάνει το 6-4 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Μαρία κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, κέρδισε 5 γκέιμς στη σειρά και με 6-1 γκέιμς ισοφάρισε σε 1-1.

Κάπου εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ξέμεινε από δυνάμεις, η 19χρονη αντίπαλό της προηγήθηκε με 4-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Σάκκαρη μείωσε προσωρινά σε 4-1, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει, με την Αμερικανίδα να παίρνει το σετ με 6-1.

Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Κένιν, όμως, θα παραμείνει στο Λονδίνο, καθώς θα συμμετάσχει στο διπλό μαζί με την Ντόνα Βέκιτς. Οι δύο τενίστριες στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Ξινιούν Χαν και Λουξίκα Κούμχουμ. Από την άλλη, η νεαρή Αμερικανίδα, στο δεύτερο γύρο θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Μαρία Σαράποβα – Βιτάλια Ντιατσένκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ