Προπονήθηκε με τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Προπονήθηκε με τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Ο Ελληνας τενίστας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Τζον Ισνερ και την Κυριακή προπονήθηκε με τον «Νόλε».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στα γήπεδα του Γουίμπλεντον και βρίσκεται δίκαια στους «16» της διοργάνωσης. Την Παρασκευή ο Ελληνας τενίστας κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Τόμας Φαμπιάνο και την Δευτέρα θα τα δώσει όλα απέναντι στον θηριώδη Τζον Ισνερ για την πρόκριση στα προημιτελικά του βρετανικού Γκραντ Σλαμ.

Σήμερα, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα γήπεδα του All England Tennis Club, καθώς η Κυριακή αποτελεί παραδοσιακά ημέρα ξεκούρασης για τους αθλητές. Παρόλα αυτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τη μεγάλη αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Αμερικανό τενίστα!

Μάλιστα, ο «Τσιτσιφάστ» είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έναν από τους σπουδαιότερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος! Ο 19χρονος ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκοσμίου τένις και έχει κερδίσει πολλούς φίλους στο tour, όπως ο «Νόλε» και ο Μάρκος Παγδατής.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ