Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Στέφανου

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Στέφανου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε στη φάση των 16 του Wimbledon από τον Τζον Ίσνερ και μετά την αναμέτρηση έστειλε το δικό του μήνυμα στους υποστηρικτές του.

Η ήτα του Τσιτσιπά από την Ίσνερ με 3-0 σετ στον 4ο γύρο του Wimbledon, μπορεί να χαρακτηριστεί… γλυκιά καθώς ο νεαρός τενίστας έχασε για λεπτομέρειες από τον πολύ πιο έμπειρο αντίπαλό του, αλλά και πάλι έφτασε πιο μακριά από κάθε Έλληνα τενίστα σε τουρνουά Grand Slam.

Μετά λοιπόν το τέλος της πορείας του στο τουρνουά, δεν ξέχασε τους υποστηρικτές του και τος έστειλε το εξής μήνυμα:

«Έπειτα από δύο φανταστικές εβδομάδες εδώ στο Λονδίνο… το Wimbledon τελείωσε για εμένα. Παίζοντας πολύ καλό τένις και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο γρασίδι. Έχοντας την οικογένειά μου δίπλα σε κάθε «μάχη» και σε κάθε αγώνα που έδινα στο βρετανικό grand slam. Ένα τουρνουά γεμάτο συναισθήματα και έντονες στιγμές.
Στιγμές σαν αυτές είναι μέρος της σκληρής δουλείας, της αφοσίωσης και της υπομονής που έχω δώσει όλη αυτή την περίοδο. Είναι όλα μέρος της διαδικασίας! Ένα ευχαριστώ σε όλους για τα θερμά σας μηνύματα και για την υποστήριξη σας αυτές τις δύο εβδομάδες. Καθοδόν για περισσότερα»!

 

Έπειτα απο δύο φανταστικές εβδομάδες εδώ στο Λονδίνο… το @wimbledon τελείωσε για εμένα. Παίζοντας πολύ καλό τένις και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο γρασίδι. Έχοντας την οικογενεία μου δίπλα σε κάθε «μάχη» και σε κάθε αγώνα που έδινα στο βρετανικό grand slam. Ένα τουρνουά γεμάτο συναισθήματα και έντονες στιγμές. Στιγμές σαν αυτες ειναι μέρος της σκληρής δουλείας, της αφοσίωσης και της υπομονής που έχω δώσει όλη αυτη την περίοδο. Είναι όλα μέρος της διαδικασίας! Ένα ευχαριστώ σε όλους για τα θερμά σας μηνύματα και για την υποστήριξη σας αυτες τις δύο εβδομάδες. Καθοδόν για περισσότερα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ