Τσιτσιπάς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από Μπάσταντ και Αμβούργο

Τσιτσιπάς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από Μπάσταντ και Αμβούργο

Ο Ελληνας τενίστας ανακοίνωσε ότι θα δεν αγωνιστεί στα δύο χωμάτινα τουρνουά, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο Γουίμπλεντον.

Αλλαγή πλάνων για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι απέσυρε τη συμμετοχή του από τα χωμάτινα τουρνουά των Μπάσταντ και Αμβούργου, προκειμένου να ξεκουραστεί από τα πολλά και επίπονα παιχνίδια που έδωσε Γουίμπλεντον.

«Η σωματική εξάντληση από το Γουίμπλεντον και από τα υπόλοιπα τουρνουά που έδωσα πρόσφατα, δυστυχώς καθιστά αδύνατο για μένα να είμαι εγκαίρως έτοιμος και στο 100% μου για να αγωνιστώ στο Μπάσταντ και στο Αμβούργο. Πάντα δίνω το 100% μου, αλλά η μετάβαση σε διαφορετική επιφάνεια το κάνει αδύνατο να είμαι έτοιμος, γι’ αυτό και πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Μπάσταντ και το Αμβούργο», ανέφερε.

Ο Στέφανος τα πήγε εξαιρετικά στο τρίτο Γκραντ Σλαμ της χρονιάς και έφτασε μέχρι τους «16», όπου αποκλείστηκε από τον Τζον Ισνερ. Ο 19χρονος άσος τα έδωσε όλα στα κορτ του All England Tennis Club και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί.

Ο Ελληνας τενίστας αφήνει τα δύο χωμάτινα τουρνουά και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου έναν μήνα, όταν και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Αμερικάνικο Όπεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ