Ηρακλής Χαλκίδας – ΠΑΟΚ 0-3

Ηρακλής Χαλκίδας – ΠΑΟΚ 0-3

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ηρακλή στη Χαλκίδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League.

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Δικέφαλο του Βορρά να περνάει από τη Χαλκίδα, επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι γηπεδούχοι δυσκόλεψαν αρκετά τους Θεσσαλονικείς στο πρώτο σετ, αλλά οι παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν στο σκορ και κατέκτησαν το σετ με 25-20.

Η ομάδα της Χαλκίδας πήρε το προβάδισμα από την αρχή του δευτέρου σετ, όμως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από το 21-20 και έφτασε στο 2-0 σετ με 26-24.

Η εικόνα του Δικεφάλου ήταν αισθητά καλύτερη στο τρίτο σετ, όπου και ξέφυγε με μια διαφορά 3-4 πόντων από την αρχή, κατακτώντας το τελικά με 25-20 και κάνοντας το 3-0 στα σετ. Ο ΠΑΟΚ έφτασε έτσι τους 41 βαθμούς στο πρωτάθλημα, , αυξάνοντας την διαφορά του από τον Φοίνικα στους εννιά, με την ομάδα της Σύρου να υποδέχεται το Σάββατο τον Εθνικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ