Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3

Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ στον ημιτελικό του final four που διεξάγεται στη Σύρο. και θα διεκδικήσει το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία του.

Το πρώτο Λιγκ Καπ της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού στον ημιτελικό του final 4 της Σύρου.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, η οποία στη φάση τον ομίλων έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός τον ΠΑΟΚ προκρίθηκε για δεύτερη φορά σε τελικό. Η πρώτη ήταν το 2015 όταν και είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξέφυγε στο σκορ μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και διατήρησε μια αρκετά μεγάλη διαφορά μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του με 25-20.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε και στο δεύτερο σετ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, φτάνοντας γρήγορα τη διαφορά στους 5 πόντους (16-11) και κατακτώντας τελικά το σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ η εικόνα άλλαξε άρδην με τον Παμβοχαϊκό να προηγείται μέχρι και με 5 πόντους (18-13) και τον Εθνική να πραγματοποιεί μια τρομερή ανατροπή και να κάνει το 3-0 στα σετ με 25-22.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έκανε ο Βελίτσκοβιτς που είχε 18 πόντους. Ο Σέρβος ακραίος ήταν και ο μόνος που έφτασε διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του.

Για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα 14 πόντους είχε ο Ούγκο με πέντε άσους και δύο μπλοκ. Χαμηλά ο Παλέντζας με 10 πόντους και 30% αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ