Κηφισιά – Ολυμπιακός 0-3

Κηφισιά – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της Κηφισιάς εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Volley League ανδρών.

Ήταν το απόλυτο φαβορί της σειράς και δεν είχε πρόβλημα να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός με ηγέτη τον Μάρκους Μπέμε πέρασε από την Κηφισιά με 3-0 σετ, έκανε το 3-0 στις νίκες και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, που θα είναι είτε ο ΠΑΟΚ είτε ο Φοίνικας Σύρου. Η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι σε λίγη ώρα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγείται με 2-0 νίκες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν να φτάσουν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ όντας μπροστά στο σκορ (8-7). Το πρώτο σετ παρέμενε ντέρμπι αν και ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (14-16). Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ πάτησαν γκάζι και δεχόμενοι μόλις 4 πόντους έκλεισαν το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο Μάρκους Μπέμε πήρε… μπρος τόσο στο σερβίς όσο και στο μπλοκ και ο Ολυμπιακός έφτασε στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενος με πέντε πόντους (8-3). Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ διατηρούσε μια διαφορά της τάξεως των τριών -τουλάχιστον- πόντων σε όλη τη διάρκεια του σετ, φτάνοντας στην κατάκτηση του με 25-21.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ αν και η Κηφισιά εμφανίστηκε ανταγωνιστική μέχρι το 12-14. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν ξανά τη διαφορά και έφτασαν στο τελικό 3-0 στα σετ (25-18).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ