Ολυμπιακός : Ανανέωσε η Μαρία Νομικού

Ολυμπιακός : Ανανέωσε η Μαρία Νομικού

Η Μαρία Νομικού ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η Μαρία Νομικού, διότι ενεργοποιήθηκε η οψιόν ενός έτους του συμβολαίου που είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαρία Νομικού μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαρία Νομικού δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είχαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά την οποία προσωπικά έζησα αγωνιστικά στο… μισό λόγω του τραυματισμού μου. Πραγματικά χαίρομαι γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού με στήριξε και τους οφείλω μια χρονιά καλή και να δώσω το 100% του εαυτού μου στην ομάδα. Ελπίζω του χρόνου να έχω υγεία πάνω απ’ όλα και να ζήσουμε μια εξίσου επιτυχημένη σεζόν».

Η Μαρία Νομικού επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι καθώς την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ιταλία, αρχικά στην Τρεντίνο Ρόσα Τρέντο και εν συνεχεία στην Μοντοβί. Θεωρήθηκε από τις άτυχες μια άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τις ερυθρόλευκες καθώς παρ’ ότι πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάλεντζ Κάπ και του νταμπλ στην Ελλάδα, δύο αλλεπάλληλοι τραυματισμοί, της στέρησαν την άμεση χαρά της συμμετοχής στους τελικούς αυτών των διοργανώσεων. Ωστόσο καταγράφει στο ενεργητικό της τόσο το μετάλλιο του Τσάλεντζ Καπ, όσο και του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος Ελλάδας της περιόδου 2017-18, που είναι και οι πρώτοι τίτλοι στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ