Ολυμπιακός: Θέλει Κουμεντάκη και Πελεκούδα

Ολυμπιακός: Θέλει Κουμεντάκη και Πελεκούδα

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον 25χρονο Ακραίο και τον 28χρονο Κεντρικό, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Τους Ραφαήλ Κουμεντάκη και Παναγιώτη Πελεκούδα, οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ, έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών μάλιστα να έχουν ήδη προσεγγίσει τους δύο Ελληνες άσους.

Ο 25χρονος Ακραίος και ο 28χρονος Κεντρικός πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά και ήταν δύο από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου του Βορρά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν εξαιρετική άποψη για τους δύο παίκτες, οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει να ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ με ποιοτικούς Ελληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα του Μουνιόθ να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα έχουν σίγουρα στο ρόστερ τους τον Γιώργο Πετρέα και τον Ανδρέα Ανδρεάδη, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πελεκούδας γνωρίζει πολύ καλά τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, καθώς είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη σεζόν 2014-2015. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αποκτήσει τους δύο παίκτες, τότε θα ενισχύσει το ρόστερ του και παράλληλα θα αποδυναμώσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ