Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ

Ο Ισπανός τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους για άλλα δύο χρόνια.

Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ | to10.gr

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στον ένα χρόνο παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, οδήγησε την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον τελικό του Challenge Cup, όπου ηττήθηκε από τη Ραβένα σε διπλούς τελικούς. Η παρουσία του κρίθηκε επιτυχημένη από τους ιθύνοντες, με αποτέλεσμα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 48χρονο Ισπανό προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε στο olympiacossfp.gr μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας μας κ. Νίκο Μαντούβαλο για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό και για τις επόμενες σεζόν. Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην φιλοσοφία και τον κοινό τρόπο αντίληψης. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπά σε ερυθρόλευκο φόντο!»