Η ανάρτηση γνωστού βολεϊμπολίστα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Η ανάρτηση γνωστού βολεϊμπολίστα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Και θετικές και αρνητικές...

Πάρα πολλές αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, καθώς και μια καταιγίδα σχολίων στο διαδίκτυο προκάλεσε η επιλογή του γνωστού Ιταλού βολεϊμπολίστα, Ιβάν Ζάιτσεφ, να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με τη μικρούλα κόρη του, η οποίας μόλις είχε εμβολιαστεί.

Ο αθλητής της Μόντενα και της εθνικής Ιταλίας, συνόδευσε την εικόνα της μικρούλας που μόλις είχε εμβολιαστεί κατά της μηνιγγίτιδας, με το εξής μήνυμα: «Κάναμε και το εμβόλιο για τον μηνιγγιτιδόκοκκο, μπράβο στο κορίτσι μου, πάντα χαμογελαστό».

Η ανάρτηση προκάλεσε τεράστιο αριθμό θετικών, αλλά και αρνητικών αντιδράσεων, λόγω του ότι στην Ιταλία βρίσκεται σε εξέλιξη αντιπαράθεση ανάμεσα στους γιατρούς που στηρίζουν τη χρησιμότητα των εμβολίων και μιας κίνησης που την αμφισβητεί.

«Εκτός από παίκτης, είμαι πατέρας που αποφασίζει για τα παιδιά του και ένας άνθρωπος που πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα», απάντησε ο Ιταλός βολεϊμπολίστας. H σύζυγός του, στο δικό της προφίλ, αντέγραψε μέρος των όσων -μέχρι και εκβιαστικών- σχολίων που δέχθηκε ο σύζυγός της και από κάτω σχολίασε: «Κι όμως, η καρδιά είναι ίδια σε όλους τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Ιταλία, για την εγγραφή των παιδιών στο Δημοτικό σχολείο, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση των γονέων ότι τα παιδιά έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν στα συνολικά 10 υποχρεωτικά εμβόλια που προβλέπονται από την εθνική νομοθεσία. Με άλλα λόγια, ο Ζάιτσεφ δεν είχε και πολλές επιλογές, παρά τα μηνύματα μίσους που έλαβε.

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ