«Φιλικές» νίκες για Ολυμπιακό και Φοίνικα

«Φιλικές» νίκες για Ολυμπιακό και Φοίνικα

Με νίκες συνέχισαν την προετοιμασία τους ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου κόντρα στις Κηφισιά και ΑΕΚ αντίστοιχα, μια εβδομάδα σχεδόν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Κηφισιά στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» την οποία και νίκησε με 4-1. Οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη πήραν το πρώτο σετ της […]

Με νίκες συνέχισαν την προετοιμασία τους ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου κόντρα στις Κηφισιά και ΑΕΚ αντίστοιχα, μια εβδομάδα σχεδόν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας καλό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Κηφισιά στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» την οποία και νίκησε με 4-1. Οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη πήραν το πρώτο σετ της αναμέτρησης (25-19) κάτι που αφύπνισε τους «ερυθρόλευκους». Κατέκτησαν και τα τέσσερα επόμενα σετ (27-25, 25-16, 25-19, 15-11) παίρνοντας τη νίκη με 4-1.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Οϊβάνεν (18π), Αλεξίεφ (20π) και Ράουβερντικ (11π), ενώ για την Κηφισιά ξεχώρισε ο εκπληκτικός Σαρμέτσκι με 32 πόντους.

Από την άλλη και ο Φοίνικας Σύρου συνέχισε με νίκη στο τελευταίο του ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Νίκησε με 3-1 σετ τους «κιτρινόμαυρους» κατακτώντας τα δυο πρώτα (25-16, 26-24) για να έρθει η αντίδραση των φιλοξενούμενων στο τρίτο σετ με 25-20. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-15 δείχνοντας σε καλή κατάσταση για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Κορυφαίοι για τους νικητές οι Στεφανίδης (17π) και Πέτερλιν (14π), ενώ για τους ηττημένους προσπάθησαν οι Παπαδόπουλος (16π) και Αλεξίου (10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ