Και το όνομα του νέου κόμματος του Γ. Βαρουφάκη που θα δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα είναι…

Τo όνομα του νέου κόμματος, πολιτικού φορέα του κινήματος DiEM25 στην Ελλάδα, γνωστοποίησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω social media. Όπως αναφέρει, το κόμμα θα ονομάζεται Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25). «Το κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα βαπτίστηκε από τα μέλη του κινήματός μας, με την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας, ένα μήνα σχεδόν πριν την Ιδρυτική […]

Και το όνομα του νέου κόμματος του Γ. Βαρουφάκη που θα δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα είναι… | to10.gr

Τo όνομα του νέου κόμματος, πολιτικού φορέα του κινήματος DiEM25 στην Ελλάδα, γνωστοποίησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω social media.

Όπως αναφέρει, το κόμμα θα ονομάζεται Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25).

«Το κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα βαπτίστηκε από τα μέλη του κινήματός μας, με την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας, ένα μήνα σχεδόν πριν την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη (Δευτέρα 26η Μαρτίου στην Αθήνα). Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες μας αποφάσεις, στην ψηφοφορία συμμετείχαν μέλη μας απ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό άλλωστε είναι το διαφορετικό που φέρνει το DiEM25 στη πολιτική ζωή της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών: τον αυθεντικά ριζοσπαστικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό διεθνισμό που, εντός του κινήματός μας τουλάχιστον, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρουφάκης.

 

https://platform.twitter.com/widgets.js


Πηγή: UNFOLLOW