Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο για τον Κουφοντίνα

Περίπου 20 άτομα ανέβηκαν στο κτίριο και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον κρατούμενο

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο για τον Κουφοντίνα | to10.gr

Κατάληψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν σήμερα (11-6-2018) το μεσημέρι, ομάδα είκοσι περίπου ατόμων, μελών της Πρωτοβουλίας για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ομάδα περίπου 20 ατόμων, μελών της Πρωτοβουλίας για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας κατάληψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπή Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr οι καταληψίες μέσω μικροφωνικής εγκατάστασης δήλωσαν την στήριξή τους στον 60χρονο καταδικασθέντα σε 11 φορές ισόβια για την δολοφονική του δράση του στη 17 Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή μεθόδευση της δικαστικής χούντας να τρομοκρατήσει ακόμη και τμήματα του κρατικού μηχανισμού που δεν ευθυγραμμίζονται με τις επιταγές της». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να νίπτει τα χείρας του απέναντι στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Όχι μόνο γιατί δεν κατάργησε τη διάταξη για το «εισαγγελικό βέτο», αλλά και επειδή έχει επιλέξει την σύμπλευση με το «βαθύ κράτος» …» επισημαίνουν -μεταξύ άλλων – τα μέλη της Πρωτοβουλίας.

Αύριο Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, καλούν – για το ίδιο θέμα – σε συγκέντρωση – πορεία στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.