Xαιρετίζει τη συμφωνία ο Μάθιου Νίμιτς

Xαιρετίζει τη συμφωνία ο Μάθιου Νίμιτς

Τη συμφωνία Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος, χαιρετίζει ο ειδικός απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Με γραπτή του δήλωση, ο κ. Νίμιτς συγχαίρει τα μέρη «για την επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών και την επίλυση της μεταξύ τους διαφοράς». «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η συμφωνία θα οδηγήσει σε μια […]

Τη συμφωνία Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το θέμα του ονόματος, χαιρετίζει ο ειδικός απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Με γραπτή του δήλωση, ο κ. Νίμιτς συγχαίρει τα μέρη «για την επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών και την επίλυση της μεταξύ τους διαφοράς».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η συμφωνία θα οδηγήσει σε μια περίοδο ενισχυμένων σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών και ιδιαίτερα μεταξύ των λαών τους. Στο πλαίσιο αυτό, με ενθαρρύνει η αφοσίωση και των δύο κυβερνήσεων για την επίτευξη αμοιβαίων οφελών για όλους τους πολίτες τους μέσω της δημιουργίας μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης, ως βάσης για εντατική συνεργασία σε όλους τους τομείς», αναφέρει.

Αναφερόμενος στον δικό του ρόλο για περισσότερα από 20 χρόνια, τονίζει πως ήταν τιμή του να είναι διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο μερών και στέκεται στην υποστήριξη του γ.γ. του ΟΗΕ.

nimetz


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ