Εντοπίστηκε η σορός άνδρα σε αρδευτικό αύλακα στο Αγρίνιο

Εντοπίστηκε η σορός άνδρα σε αρδευτικό αύλακα στο Αγρίνιο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 41χρονο που αναζητείτο

Άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη στις 7:15 το πρωί, σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή του Μαύρικας στη Λυσιμαχία Αγρινίου. Τη σορό εντόπισε διερχόμενος πολίτης και  άμεσα στο σημείο έσπευσε αστυνομία και Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή  του επισήμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί, υπάρχουν ωστόσο υποψίες ότι πρόκειται για τον 41χρονου αγνοόυμενο τα ρούχα του οποίου βρέθηκαν στην άκρη της Διώρυγας Δ7 σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι Αγρινίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί οι έρευνες επρόκειτο να συνεχιστούν σε άλλα τμήματα της διώρυγας και μάλιστα και προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός.

Η έρευνα της Αστυνομίας βέβαια είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση ενώ αναμένεται    να κληθούν οικείοι του αγνοούμενου για τυχόν αναγνώριση της σορού. Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει  η νεκροψία-νεκροτομή που θα παραγγελθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ