Στη Χαλκίδα οι έρευνες για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Στη Χαλκίδα οι έρευνες για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σε ένα θρίλερ που δεν έχει τέλος και που παρατείνει την αγωνία, έχει εξελιχθεί η υπόθεση του αγνοούμενου από τις 27 Ιουνίου, φαντάρου. Ο 23χρονος Σαράντης Κολλιαδέλης δεν έχει δώσει σημεία ζωής με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Μετά την αποκάλυψη ότι η αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρο δύο άτομα για την εξαφάνισή του, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με το Star, βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ένας Ρομά που πηγαίνει συχνά στη Χαλκίδα, εκεί όπου γίνονται οι περισσότερες έρευνες.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο κλειστός, σαν τρομοκρατημένος. Μέσα στο στρατόπεδο ήταν φαντάροι από Λιόσια, Μενίδι. Μπορεί να είναι τσιγγάνοι και να του έκαναν κακό αυτοί. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έχει κρυφτεί», ανέφερε ένας άνδρας σε μαρτυρία του. Άλλος άνδρας υποστηρίζει πως «οι παρέες του τον οδήγησαν σε αυτή την εξαφάνιση. Ήταν λίγο περίεργες…». Από τις 28 Ιουνίου 2018, άνδρες του Λιμενικού, άρχισαν να ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της 27ης Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της 28ης Ιουνίου. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ