Άκαρπη η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στη FYROM για τη συμφωνία των Πρεσπών

Άκαρπη η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στη FYROM για τη συμφωνία των Πρεσπών

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της ΠΓΔΜ, σχετικά με τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, για τη συμφωνία των Πρεσπών.   Όπως δήλωσαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του VMRO Κρίστιαν Μίτσκοσκι, θα υπάρξει νέα σύσκεψη των […]

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της ΠΓΔΜ, σχετικά με τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, για τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Όπως δήλωσαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του VMRO Κρίστιαν Μίτσκοσκι, θα υπάρξει νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν ο Ζάεφ, o Μίτσκοσκι και οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων αλβανικών κομμάτων της χώρας. Επί τάπητος τέθηκαν η διατύπωση του ερωτήματος στο δημοψήφισμα και η σύσταση της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής, η οποία θα είναι αρμόδια για τη διεξαγωγή του.

ellada-pgdm-


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ