Τραγωδία στον Έβρο : Νεκροί η μητέρα και το ένα παιδί που αγνοούνταν

Τραγωδία στον Έβρο : Νεκροί η μητέρα και το ένα παιδί που αγνοούνταν

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, οι δυο σοροί εντοπίστηκαν από την τουρκική ΕΜΑΚ.

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση με την εξαφάνιση της μητέρας και των τριών παιδιών τουρκικής καταγωγής που αγνοούνταν στον Έβρο, καθώς σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ φέρεται να έχουν βρεθεί νεκροί η μητέρα και το ένα παιδί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet, οι δύο σοροί εντοπίστηκαν στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου από την τουρκική ΕΜΑΚ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες και των ελληνικών αρχών από την ελληνική πλευρά του Έβρου για τον εντοπισμό των άλλων δύο παιδιών που αγνοούνται, με τις έρευνες να εστιάζουν στην περιοχή γύρω από την πέτρινη γέφυρα, στην περιοχή της Κασταμονής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν εννέα άτομα, όλοι τούρκοι υπήκοοι, προσπάθησαν να διαφύγουν από την Τουρκία με βάρκα, η οποία ανετράπη.

Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές Αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους να ξεκινούν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ