Επίθεση Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών [Εικόνες]

Επίθεση Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών [Εικόνες]

Νέα επίθεση πραγματοποίησε ομάδα μελών του Ρουβίκωνα στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών λίγες ώρες μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην ΔΟΥ Ψυχικού

Νέα επίθεση πραγματοποίησε ομάδα μελών του Ρουβίκωνα στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών λίγες ώρες μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην ΔΟΥ Ψυχικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέταξαν μπογιές και έριξαν τρικάκια με μηνύματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Η Αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα Ρουβίκωνας αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Το Ελληνικό κράτος έχει συνάψει συμμαχία με το Ισραηλινό στην ανατολική μεσόγειο. Μια συμφωνία με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που ανάμεσα στους στόχους της είναι η κυριαρχία του Ισραήλ ως περιφερειακή υπερδύναμη στην περιοχή σε άξονα τόσο με το φασιστικό καθεστώς της Αιγύπτου όσο και (τι ειρωνία) με την αιματοβαμμένη Ισλαμική θεοκρατία της Σ. Αραβίας. Ας κάνουν ότι θέλουν με τα πετρέλαια, ας λύσουν όπως θέλουν τις διαφορές τους με τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό ή την περιφερειακή υπερδύναμη του Ιράν. Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να ενδιαφερθούμε αν όλα αυτά δεν ήταν η συσκευασία για την αιματοχυσία των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων μαζών σε όλη την Ανατολική μεσόγειο και τη μέση ανατολή», ενώ συνεχίζει πως:

«Το ελληνικό κράτος είναι συνένοχο. Ο Κοτζιάς, ο κάθε Κοτζιάς, γίνεται συνυπεύθυνος με τον κάθε Νεντανιάχου. Στο όνομα του καθεστωτικού ρεαλισμού χτίζει συμμαχίες με τους ομοίους του. Στο όνομα του ρεαλισμού του κοινωνικού αγώνα τις πολεμάμε υπερασπίζοντας του ομοίους μας».

Ολοκληρώνοντας αναφέρουν «αυτά για την ώρα και ασφαλώς θα επανέλθουμε».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 5:15, πραγματοποίησαν επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στη ΔΟΥ Ψυχικού.

Φορώντας κράνη, κουκούλες και γάντια προξένησαν φθορές στην πρόσοψη – σπάζοντας τις τζαμαρίες – και εξαφανίστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ