Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Λάρισα.

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Λάρισας. Ο εκπληκτικός Μανιάς με δύο γκολ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές, έχοντας σημαντική βοήθεια από τον εξαιρετικό Αθανασιάδη.

Αθανασιάδης: Ήταν παρών σε όσες φάσεις τον χρειάστηκε η ομάδα του. Έκανε μια τεράστια απόκρουση σε κεφαλιά του Μασούρα στο 67′ διατηρώντας το 1-1. Γενικότερα, ο Έλληνας τερματοφύλακας επιβεβαίωσε την πολύ καλή του φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Μπέρτος: Υπέπεσε στο πέναλτι, με το οποίο η Λάρισα ισοφάρισε, σε μια φάση που έκανε αφελώς χέρι μετά από κόρνερ των φιλοξενουμένων. Αν εξαιρεθεί, όμως, αυτή η φάση έκανε ένα μεστό παιχνίδι, δίνοντας μάλιστα και την ασίστ στο πρώτο γκολ του Μανιά.

Τριανταφυλλόπουλος: Έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και του πιστώνεται ένα εξαιρετικό τάκλιν στο 28′, με το οποίο σταμάτησε τον Μασούρα πριν γίνει επικίνδυνος. Ήταν δυναμικός σε όλες τις μονομαχίες, κερδίζοντας τις περισσότερες.

Πασαλίδης: Συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τριανταφυλλόπουλο, κρατώντας σχετικά μακριά τους επιθετικούς της Λάρισας.

Κυριακόπουλος: Ήταν πραγματικά ακούραστος στο αριστερό άκρο της άμυνας και «επιβραβεύτηκε», πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ, αφήνοντας «άγαλμα» τον εκτός θέσης Μπόζοβιτς.

Ιγκλέσιας: «Κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου και γενικότερα ήταν παρών στις περισσότερες φάσεις στην αμυντική γραμμή του Αστέρα.

Μουνάφο: Δεν φάνηκε και πολύ στο σημερινό παιχνίδι, κάνοντας έναν σχετικά «ήσυχο» αγώνα, κάτι που όλοι στον Αστέρα θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Ισνάλντο: Έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 2ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ και γενικότερα προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. Δεν κατάφερε να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ, αλλά σίγουρα η εμφάνιση του κρίνεται ως θετική.

Μαντιντά: Ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, έχοντας κάποιες καλές ενέργειες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την απόδοση του να πέφτει μετέπειτα.

Τόνσο: Ήταν μαζί με τον Ισνάλδο οι δημιουργοί των περισσοτέρων φάσεων του Αστέρα. Ο Αργεντινός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συνέχισε να αποδεικνύει πως «ανεβαίνει» αυτό το διάστημα.

Μανιάς: Ο άνθρωπος-γκολ του Αστέρα βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές κόντρα στη Λάρισα. Αρχικά ήταν στο κατάλληλο σημείο για να υποδεχθεί την πάσα του Μπέρτου στο 11′, ενώ στο 71′ έκανε ένα «σεντερφορίσιο» γύρισμα και σουτ για το 2-1. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα εφτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τους Αρκάδες.

Κώτσιρας: Μπήκε στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό στη θέση του Μαντιντά και στο μισάωρο που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ιδιαίτερα.

Ντουντού: Πέρασε στο ματς στο 75′ αντί του Ισνάλδο, όμως δεν μπόρεσε να δημιουγήσει κάποιο κίνδυνο στην εστία της Λάρισας.

Γκοντό: Αντικατέστησε τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα Μανιά στο 82′ και έξι λεπτά αργότερα θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά νικήθηκε από τον Μπόζοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ