Πλατανιάς : Με όλα τα χειμερινά αποκτήματα στον «τελικό» της Κέρκυρας

Πλατανιάς : Με όλα τα χειμερινά αποκτήματα στον «τελικό» της Κέρκυρας

Με τα έξι χειμερινά αποκτήματα στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Πλατανιάς στην Κέρκυρα, για τον πολύ κρίσιμο αυριανό (27/1) εκτός έδρας αγώνα του με την ομώνυμη ομάδα. 

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (27/1, 15:00) κρισιμότατο εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς, με τον Χοσέ Μάνουελ Ρόκα να ανακοινώνει μετά την προπόνηση (στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική και στη λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις) την αποστολή για το ματς με τους Φαίακες.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν και τα έξι χειμερινά μετεγγραφικά αποκτήματα των Χανιωτών, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θυμίζουμε πως ο Πλατανιάς έχει μόλις 9 βαθμούς (δύο λιγότερους από την Κέρκυρα) μετά το πέρας των πρώτων 18 αγωνιστικών και βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού 1-0.

Στην αποστολή του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται λοιπόν οι Ντουαλά, Κασάλιτσα, Κλιάγιτς, Μάλσα, Πετρόπουλος και το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Νίλι, όπως και οι Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού και Γκζέλτσακ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ