Νέα σενάρια των Γάλλων για Μπάμπα

Νέα σενάρια των Γάλλων για Μπάμπα

Ο Τζόναθαν Μπάμπα θα μείνει στην Σεντ Ετιέν μέχρι το τέλος της σεζόν αναφέρουν γαλλικ΄δημοσιεύματα, κάνοντας ξανά λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων.

Ο νεαρός εξτρέμ της Σεντ Ετιέν, Τζόναθαν Μπάμπα απασχόλησε τον Ολυμπιακό, μετά από εισήγηση του Όσκαρ Γκαρθία αλλά ο νεαρός ακραίος επιθετικός θα μείνει στους στεφανουά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και…βλέπουμε. Αυτό ανέφεραν χθες γαλλικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, κάνοντας ξανά λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Μαρσέιγ και της Σεβίλλης.

«Ο Μπάμπα δεν θέλησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν και η γαλλική ομάδα τελικά αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές είχαν κάνει επαφές για την υπογραφή νέου συμβολαίου αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας, Ζαν Λουί Γκασέ έχει ζήτηση από τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μείνει ο παίκτης στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός, η Μαρσέιγ, η Σεβίλλη και η Άντερλεχτ έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπάμπα, αλλά ο νεαρός επιθετικός θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στην Σεντ Ετιέν.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν τους ιθύνοντες της Σεντ Ετιέν να ετοιμάζονται για νέο κύκλο επαφών, σε μια προσπάθεια να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους στεφανουά», αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ