Το χορευτικό σόου του Τρουντό στην Ινδία, διχάζει και πάλι το ίντερνετ (vid)

Το χορευτικό σόου του Τρουντό στην Ινδία, διχάζει και πάλι το ίντερνετ (vid)

Μπορεί οι καλεσμένοι εκεί να τον χειροκρότησαν, αλλά το Twitter δεν έδειξε να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο καθώς ο σαρκασμός και τα χλευαστικά σχόλια συνόδευσαν το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά τη σκληρή κριτική για το ντύσιμο και τις εμφανίσεις αλά Μπόλιγουντ όλης της οικογένειας, ο Τρουντό επιδόθηκε σε ένα χορευτικό σόου ενώπιον κοινού που όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η είσοδος του Τρουντό στο δείπνο της πρεσβείας στο Νέο Δελχί έγινε με τη συνοδεία οργάνων και τον καναδό πρωθυπουργό να χορεύει τον παραδοσιακό ινδικό χορό Bhangra.

Και μπορεί οι καλεσμένοι εκεί να τον χειροκρότησαν, αλλά το Twitter δεν έδειξε να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο καθώς ο σαρκασμός και τα χλευαστικά σχόλια συνόδευσαν το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. «Κάποιος να του πει να σοβαρευτεί και πως είναι πρωθυπουργός», γράφει ένας χρήστης, ενώ και αρκετοί Ινδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την προσπάθεια του Τρουντό να ερμηνεύσει και να αφομοιώσει τμήματα του πολιτισμού τους στην επίσκεψή τους.

Πηγή: www.lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ