Οικονόμου : «Μας επηρεάζει αρνητικά η διακοπή του πρωταθλήματος»

Οικονόμου : «Μας επηρεάζει αρνητικά η διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος τονίζοντας πως επηρεάζει αρνητικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης (1-0) του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη και τόνισε πως οι πράσινοι κέρδισαν κάποια πράγματα, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο αμυντικός του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως η διακοπή επηρεάζει αρνητικά τον Παναθηναϊκό, καθώς βρισκόταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με τη Σπάρτη: «Ήταν ένα φιλικό ματς και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα μαζί με τον κόουτς. Για εμάς ήταν ένα καλό φιλικό, γιατί προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα εξαιτίας της διακοπής, ώστε να μην μας αφήσει πίσω. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και αν θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα».

Για την επιστροφή των Λουτσιάνο-Μυστακίδη: «Δόξα τω Θεώ, τα παιδιά γύρισαν. Ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μυστακίδης. Θέλουν το χρόνο τους, ειδικά ο Λουτσιάνο, για να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα. Έχει καλύτερα πατήματα και θα μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες. Εμείς τους περιμένουμε να μπουν ενεργά στην ομάδα μας».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά, γιατί είχαμε βρει τα πατήματά μας και δόξα τω Θεώ πηγαίναμε καλά. Παρόλο που στα δύο τελευταία ματς δεν κερδίσαμε, δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν γίνεται να κάνουμε τώρα κάτι το διαφορετικό. Προετοιμαζόμαστε με τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Δεν σχολιάζουμε κάτι, ούτε μπορούμε να πούμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε να είμαστε καλά στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή, όπως και είμαστε. Αυτά είναι εξωαγωνιστικά προβλήματα και δεν θα αφορούν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε καλά, κάθε φορά που παίζουμε να κερδίσουμε και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει εκεί που του αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ