Αυτή ήταν η πραγματική διαφωνία Θεοδωρόπουλου – παλαιμάχων στην αίθουσα του Χίλτον

Αυτή ήταν η πραγματική διαφωνία Θεοδωρόπουλου – παλαιμάχων στην αίθουσα του Χίλτον

To10.gr και ο Ψαλιδοχέρης έχουν το ρεπορτάζ από το Χίλτον και σας μεταφέρουν σε αποκλειστικότητα πού τα έσπασαν ο Θεοδωρόπουλος με τους Κωνσταντίνου, Αντωνιάδη.

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος από τη συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού και ο Μr Chipita έχει γίνει παρελθόν πριν προλάβει να γίνει παρόν.

Ο Θεοδωρόπουλος ένιωσε ενοχλημένος απ’ τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και όσα επικοινώνησαν εκείνοι. Και η αλήθεια είναι ότι πίσω από την κλειστή πόρτα της αίθουσας του Χίλτον οι διαφωνίες μεταξύ του επιχειρηματία και των Κωνσταντίνου και Αντωνιάδη υπήρξαν πολλές και μεγάλες.

Άλλοι έλεγαν για το εάν το εγχείρημα με τον κόσμο θα βρει ανταπόκριση. Άλλοι είπαν πως οι παλαίμαχοι ζήτησαν λεφτά μπροστά από τον Θεοδωρόπουλο. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο Θεοδωρόπουλος εκνευρίστηκε που οι παλαίμαχοι αποκάλυψαν τον Κύπριο συνεργάτη του.

Ε, λοιπόν, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο αληθινός λόγος είναι άλλος. To10.gr έχει το ρεπορτάζ από το Χίλτον και σας μεταφέρει σε αποκλειστικότητα πού τα έσπασαν ο Θεοδωρόπουλος με τον Κωνσταντίνου και τον Αντωνιάδη.

Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά, αλλά το νόμισμα που αυτά θα δίνονταν.

Δείτε τι πραγματικά συνέβη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ