Λαύριο : Τα highlight του MVP Μουρ κόντρα στο Ρέθυμνο

Λαύριο : Τα highlight του MVP Μουρ κόντρα στο Ρέθυμνο

Ο Μακένζι Μουρ οδήγησε το Λαύριο στη νίκη επί του Ρεθύμνου και αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Δείτε τις κορυφαίες του στιγμές από το ματς με τους Κρητικούς.

Συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Basket League έδωσε ο Μακένζι Μουρ, ο οποίος ήταν κορυφαίος για την ομάδα του στη νίκη – θρίλερ επί του Ρεθύμνου με 78-77, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος γκαρντ από την Καλιφόρνια, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Προμηθέα Πάτρας, είχε 22 πόντους (3/3 βολές, 5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 31:32, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Basket League.

Η εμφάνιση αυτή του χάρισε το τέταρτο φετινό προσωπικό του βραβείο, αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου (15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 26 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης σε 24:34), ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, να τον ακολουθεί.

Το Λαύριο ετοίμασε μάλιστα ένα video με τις κορυφαίες στιγμές του κόντρα στους Κρητικούς, με σύνολο του Χρήστου Σερέλη να ανεβαίνει στο 11-6 και να κρατά ζωντανό το όνειρο για είσοδο στην τετράδα.

Δείτε το σχετικό video

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ