Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Το καλάθι των γηπεδούχων που δεν μέτρησε ποτέ (vid)

Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Το καλάθι των γηπεδούχων που δεν μέτρησε ποτέ (vid)

Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Χίμκι έφερε η απόφαση των διαιτητών να μη μετρήσουν καλάθι που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε τη φάση.

Η Χίμκι ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (88-89) στο τέταρτο ματς της σειράς, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τους διαιτητές για την τελευταία φάση του αγώνα. Παράπονα απολύτως δικαιολογημένα, καθώς έλαβε χώρα ένα από τα πιο περίεργα σκηνικά στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Αμέσως μετά το καλάθι του Χίγκινς που έδωσε το προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, οι γηπεδούχοι έφυγαν στον αιφνιδιασμό και σκόραραν με τον Τζένκινς. Παρότι, όμως, το νικητήριο καλάθι μπήκε κανονικά, ξαφνικά ο διαιτητή Πουκλ αποφάσισε να… σταματήσει το παιχνίδι, για μια… αλλαγή που υποτίθεται έπρεπε να έχει υποδείξει πριν γίνει η επαναφορά και την οποία φέρεται να την είχε ζητήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Η απόφαση προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες απ’ όλους στη Χίμκι και ιδιαίτερα του Έλληνα προπονητή, ο οποίος αρχικά ξέσπασε στους διαιτητές και έπειτα εναντίον της γραμματείας.

https://twitter.com/nmdear/status/989946470894850050?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fto10.gr%2Fbasket%2Feuroleague%2F231209%2Fexallos-o-bartzokas-tin-apofasi-tou-dietiti-vid%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ