«Φάρος» και ο Μπέος!

«Φάρος» και ο Μπέος!

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αποθέωσε τον Αχιλλέα Μπέο στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς Βόλου.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος… ξαναχτύπησε και για μία ακόμα φορά προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ παραβρέθηκε στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς Βόλου, με την παρουσία του να συνοδεύεται από άνευ προηγουμένου δηλώσεις, στις οποίες αποθέωσε τον Μπέο!

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας μετά τη βράβευσή του για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο έχει πάει δεκάδες φορές πίσω με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του, εκθείασε τον Αχιλλέα Μπέο για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό (!).

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι σήμερα εδώ όχι για να τιμηθώ, αλλά για να τιμήσω αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται προς την κατεύθυνση να βελτιώσουν το επίπεδο της κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό. Γιατί αθλητισμός και κοινωνία πάνε μαζί. Οσοι λοιπόν συμβάλλουν σε αυτό, όπως ο αγαπητός, φίλος από πολύ παλιά, Αχιλλέας Μπέος αξίζουν κάθε συμπαράστασης, όπως με αυτό το έργο που παραδίδεται στα νιάτα, αποτρέποντας από άλλες κοινωνικές παρενέργειες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ναι, καλά διαβάσατε, δεν είναι ψέματα. Ο Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αποθέωσε τον «καλό του φίλο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, Αχιλλέα Μπέο. «Φάρος» και ο Μπέος, λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ