«Επίθεση» ΠΑΟΚ στον Κλάτενμπεργκ και «ασπίδα» σε Σιδηρόπουλο, Σκουλά!

«Επίθεση» ΠΑΟΚ στον Κλάτενμπεργκ και «ασπίδα» σε Σιδηρόπουλο, Σκουλά!

Ο ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε με τον Αγγλο αρχιδιαιτητή, γιατί παραδέχθηκε ότι έγινε φάουλ από τον Τσόλακ στο νικητήριο γκολ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι σημαίνει η στήριξη σε Σιδηρόπουλο, Σκουλά.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια δική του οπτική στα πράγματα. Και ειδικά σε ό,τι αφορά στη διαιτησία. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μάθει επί «Εξυγίανσης» να μην έχουν αντίλογο οι υπέρ τους αποφάσεις. Εχουν μάθει οι διαιτητές να μην υπόκεινται σε πειθαρχικούς ελέγχους και τιμωρίες όταν σφάλουν… υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά να κερδίζουν και «μόρια», παίρνοντας περισσότερα παιχνίδια.

Η επιβεβαίωση και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ πως το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλοιώθηκε από το καταφανές επιθετικό φάουλ του Τσόλακ, που λάνθασμένα δεν υπέδειξαν ο Σιδηρόπουλος και ο Σκουλάς (VAR), στη φάση που οδήγησε στο γκολ της νίκης των γηπεδούχων, στις καθυστερήσεις του αγώνα, προκάλεσε την οργή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αλλά και επίσημη διαρροή, με αιχμές και… προειδοποίηση για τον Αγγλο αρχιδιαιτητή.

Συγκεκριμένα, στην επίθεση θέση του ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι «ελπίζουμε να είναι μια μεμονωμένα κακή στιγμή του», η κρίση του για το φάουλ του Κροάτη επιθετικού, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΣ και έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονίκείς.

Η διοίκηση του Δικεφάλου εξέφρασε τη διαφωνία της για όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ στο εβδομαδιαίο βίντεο με την ανάλυση των φάσεων. Επισημαίνοντας επιπλέον ότι «η ένσταση αυτή δεν σημαίνει απόσυρση της εμπιστοσύνης μας στον αρχιδιαιτή, ωστόσο δημιούργησε αρνητική εντύπωση δεδομένης της διαφορετικής κρίσης που είχε σε παρόμοιες φάσεις, αμφισβητώντας την προφανή απόφαση δυο διεθνών διαιτητών».

Μάλιστα, αυτό το τελευταίο σκέλος της επίσημης διαρροής του Δικεφάλου, προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ΠΑΟΚ στέκεται για ακόμη μία φορά στο πλευρών των Ελλήνων διαιτητών και σηκώνει ασπίδα σε Σιδηρόπουλο και Σκουλά. Μην κρατώντας ούτε τα προσχήματα.

Τέλος, μέσω της θέσης του ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «την πρώτη ουσιαστική διαφωνία μας», επιβεβαιώνοντας ότι και οι Θεσσαλονικείς συμφωνούσαν απόλυτα με την τοποθέτηση του Κλάτενμπεργκ, πως ο Μάτος έκανε πέναλτι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (και ενώ το σκορ ήταν 1-0). Πέναλτι που δεν υπέδειξαν ο Τζοβάρας και ο VAR Τζήλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ