Το ψέμα αποκαλύφθηκε: Ο ΠΑΟΚ απειλεί με πρόστιμο και… FIFA τον Λέο Ζαμπά

Το ψέμα αποκαλύφθηκε: Ο ΠΑΟΚ απειλεί με πρόστιμο και… FIFA τον Λέο Ζαμπά

Ο ΠΑΟΚ είχε υποστηρίξει ότι ο Λέο Ζαμπά πήρε «ειδική άδεια» για να πάει στη Βραζιλία, αλλά η αλήθεια έλαμψε με τον Δικέφαλο να βάζει πρόστιμο στον παίκτη και να τον απειλεί με κυρώσεις.

To10.gr ήταν το Μέσο που αποκάλυψε την… επανάσταση του Λέο Ζαμπά εναντίον του ΠΑΟΚ και την απόφασή του να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να μεταβεί στη Βραζιλία χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν. Χωρίς να ενημερώσει για τις προθέσεις του. Απλά έφυγε. Και όχι μόνο έφυγε, αλλά με αναρτήσεις του στα προσωπικά του Social Media, έκανε ευθεία επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποκατάστασή του, μετά το χειρουργείο στον πρόσθιο χιαστό, αλλά και για τη συνολικότερη συμπεριφορά απέναντί του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μία γελοία επίσημη θέση, που δεν πίστεψαν ούτε τα επικοινωνιακά «νεροπίστολα» του Ιβάν, υποστήριξε τότε ότι ο ποδοσφαιριστής πήρε «ειδική άδεια» από τον Ολαφ Ρέμπε. Κάτι, βεβαίως, που όχι μόνο δεν ίσχυε, αλλά είναι ένας ισχυρισμός που κατέπεσε εκκωφαντικά και με ντροπιαστικό τρόπο για τον Δικέφαλο του Βορρά και την προσπάθειά του να ταΐσει σανό τους οπαδούς του.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με νέα σημερινή της «διαρροή» προς τα ΜΜΕ, έκανε λόγο για επαφές του Ρέμπε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και το… σκασιαρχείο του Ζαμπά. Μάλιστα, επιβεβαιώνεται ότι ο Ζαμπά θα κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο για την απόφασή του να φύγει. Πώς θα του επιβληθεί πρόστιμο, εάν ισχύει αυτό που έλεγε ο ΠΑΟΚ, ότι έχει πάρει «ειδική άδεια»; Ναι, πολύ απλά, γιατί δεν είχε πάρει καμία άδεια. Εφυγε μόνος του. Τόσο απλά

Θέλετε κι άλλα; Για να γίνει αντιληπτό το πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει στον ΠΑΟΚ αυτή η υπόθεση, από τη Βραζιλία αποκαλύπτουν πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει απειλήσει τον ατζέντη του Ζαμπά ότι εάν δεν επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, θα προσφύγει στη FIFA εναντίον του ποδοσφαιριστή. Γιατί; Λόγω της απόφασής του να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Χωρίς άδεια! Αλλά και επειδή επιτέθηκε έστω και έμμεσα στην ΠΑΕ, μέσω των social media.

Ποιο είμαι, όμως, το καλύτερο σε αυτή την υπόθεση; Ότι δεν αποκλείεται ο Ζαμπά ο ίδιος να προσφύγει στη FIFA εναντίον του ΠΑΟΚ. Πριν προλάβουν οι Θεσσαλονικείς. Το γιατί θα το αναλύσουμε προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ