Το όνομα του Μανγκαλά έχει αποσταλεί και σε άλλα ελληνικά email

Το όνομα του Μανγκαλά έχει αποσταλεί και σε άλλα ελληνικά email

Ο ατζέντης του Ελιακίμ Μανγκαλά ψάχνει ομάδα και εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει προτείνει και αλλού στην Ελλάδα τον πελάτη του

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά δεν είναι ένας τυχαίος κεντρικός αμυντικός. Ο Γάλλος έχει πλούσια καριέρα και γεμάτη τροπαιοθήκη, έχοντας πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Πορτογαλίας με την Πόρτο, ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Βελγίου με τη Σταντάρ Λιέγης.

Επίσης, ο Μανγκαλά έχει χριστεί 8 φορές διεθνής με τη Γαλλία και έχει φορέσει και τις φανέλες των Έβερτον και Βαλένθια και όλα αυτά ενώ είναι μόλις 30 ετών. Επιπροσθέτως, είναι αριστεροπόδαρος, ένα στοιχείο που ανεβάζει την αξία ενός ποδοσφαιριστή.

Τι συμβαίνει και ένας στόπερ με αυτό το «πακέτο» κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι προσεγγίσιμος (έστω και θεωρητικά) για τον τωρινό Παναθηναϊκό; Γιατί μπορεί οι «πράσινοι» να είναι μεγάλο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουν την αίγλη του παρελθόντος για λόγους που δεν επιδέχονται ανάλυσης.

Η απάντηση είναι πως ο Μανγκαλά ταλαιπωρείται από μυϊκούς τραυματισμούς και το ιατρικό ιστορικό του έχει γεμίσει. Τουλάχιστον, σε συγκεκριμένα κομμάτια της προηγούμενης σεζόν ο παίκτης έμεινε εκτός επειδή ήταν τραυματίας. Η απουσία του Γάλλου στόπερ αποτυπώθηκε στα πενιχρά στατιστικά του: μόλις 7 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και 3 στο Κόπα Ντελ Ρέι, αλλά κυρίως με μόνο 610 λεπτά.

Το συμβόλαιο του Μανγκαλά στις «νυχτερίδες» λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Οπότε, ο ατζέντης του ψάχνει ομάδα και περισσότερο κοιτάζει σε πιο υποβαθμισμένα πρωταθλήματα, όπως είναι το ελληνικό και το τουρκικό. Λογικό, αφού ο Μανγκαλά αδυνατεί πια να ανταποκριθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο ατζέντης του Μανγκαλά θα κάνει τη γύρα του στη χώρα μας, όπως γύρισε και στη δική τους. Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού πρότεινε ήδη τον πελάτη του και μάλλον το όνομα του Γάλλου αμυντικού έχει αποσταλεί και στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Τώρα αν κάποιος από το Big-4 θα ασχοληθεί με τον σπουδαίο αλλά καταπονημένο ποδοσφαιριστή, θα φανεί στο χειροκρότημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ