Χορταίνοντας ποδόσφαιρο και στοίχημα

Χορταίνοντας ποδόσφαιρο και στοίχημα

Παραλίγο και ταμείο χθες και βέβαια το διεκδικούμε σήμερα σε τέσσερις μουντιαλικές αναμετρήσεις.

Ικανοποιητικά κύλησε η δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πέρασε η Ουρουγουάη, η Πορτογαλία πήρε θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία. Και δεν είναι μόνο τα ματς. Είναι και οι επιδόσεις των παικτών. Είχαμε γράψει από προχθές για τον Ρονάλντο ως πρώτο σκόρερ του δεύτερου ομίλου και χθες έκανε χατ τρικ στο πρώτο ματς. Επιπλέον, οι Ίβηρες που τους είχαμε προτείνει για πρωτοπόρους ομίλου είναι ολοζώντανοι και σε αυτή την υπόθεση μετά την ισοπαλία.

Θέλαμε γκολ από τον Λουίς Σουάρες και τον Καβάνι. Ο πρώτος αστόχησε τρεις φορές από θέση που η κλάση του θα τον οδηγούσε σε χατ τρικ και ο δεύτερος …έσπασε το δοκάρι της Αιγύπτου. Παράλληλα, η ισοπαλία στη συνάντηση του Ιράν με το Μαρόκο χάλασε με αυτογκόλ στο 95’. Το θέμα είναι φυσικά να παρακολουθούμε τα ματς και οι προτάσεις μας να συμπίπτουν με την εξέλιξή τους. Και χθες το είδαμε αυτό και το ευχαριστηθήκαμε.

Πάμε στα σημερινά. Τέσσερα ματς μπροστά μας. Η Γαλλία (τρίτος όμιλος) και η Αργεντινή (τέταρτος) προσφέρουν μάλλον εύλογους άσους, αλλά απαγορευτικούς για ποντάρισμα λόγω αποδόσεων. Στο μεταξύ βλέπουμε ότι τα over κινούνται σε ψηλές τιμές. Και τα παίρνουμε και τα δύο. Τόσο στο παιχνίδι των Γάλλων με την Αυστραλία όσο και σε αυτό των Αργεντινών με την Ισλανδία.

Όσοι αρέσκονται σε διασκεδαστικά στοιχήματα, το 3-0 ακριβές σκορ της Αργεντινής έχει ενδιαφέρον και πιθανότητες. Φυσικά το να σκοράρει ο Μέσι. Όσοι θέλουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη τους, μπορούν να ποντάρουν λίγα ευρώ στο να βάλει δύο γκολ ο Μέσι που εκτός από την Εθνική του θα τον επηρεάζει και το χα τρικ του Ρονάλντο…

Ο τρίτος όμιλος κλείνει με τον αγώνα του Περού με τη Δανία. Εδώ δεν παίρνουμε το φαβορί. Αξίζει το ρίσκο η έκπληξη του Χ1. Για ποιο λόγο; Γιατί οι Περουβιανοί έχουν να χάσουν από το φθινόπωρο του 2016. Το ίδιο ισχύει και με τους Δανούς, όμως οι Λατίνοι αντιμετώπιζαν την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τον Ισημερινό, τη Βραζιλία, τη Χιλή κλπ και οι Σκανδιναβοί το …Καζακστάν πέραν της Πολωνίας. Επιπλέον, δύσκολα θα ρισκάρουν και οι δύο αντίπαλοι, καθώς αμφότεροι θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση και η ήττα θα μοιάζει με καταστροφή.

Η πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου κλείνει με την αναμέτρηση της Κροατίας με τη Νιγηρία. Οι Αφρικανοί έχουν μια χαρά ποδοσφαιριστές. Γνωστοί οι περισσότεροι. Όμως, αποτελούν καινούρια ομάδα που απογοήτευσε στα φιλικά. Οι Κροάτες αγωνίζονται μαζί για χρόνια και η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη (Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς, Πέρισιτς κλπ). Ύστερα από τόσες αποτυχίες θα προσπαθήσουν από νωρίς να θέσουν βάσεις πρόκρισης.

Να προσθέσουμε ότι εκτινάσσονται τα ταμεία σε αυτό το Μουντιάλ. Ο τζίρος του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισπανία έφτασε τα 25 εκατομμύρια ευρώ στο ανταλλακτήριο της betfair μόνο στην αγορά του 1-2-Χ!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ