Στοίχημα : Τα μαζέψανε όλα

Στοίχημα : Τα μαζέψανε όλα

Οι τρεις τεράστιες γκέλες του Μουντιάλ, η οικονομική τους ερμηνεία και η σημερινή κίνηση.

Άλλοι ενθουσιάζονται με τις γκέλες των ισχυρών αναζητώντας στο ποδόσφαιρο θαύματα που δεν γίνονται στην προσωπική τους καθημερινότητα και άλλοι βλέπουν την Αργεντινή, τη Γερμανία και τη Βραζιλία να χάνουν βαθμούς από υποδεέστερους αντιπάλους και βρίσκονται στα πρόθυρα εγκεφαλικού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρο. Όχι για τους παίκτες του στοιχήματος, αλλά για τους μπουκ. Από χθες είχαμε γράψει για τα 24 εκατομμύρια ευρώ που έπεσαν στο ματς της Αργεντινής με την Ισλανδία που έληξε ισόπαλο 1-1.

Η γκέλα της «Αλμπισελέστε» δεν ήταν η εξαίρεση δυστυχώς. Ακολούθησε η Γερμανία που έχασε από το Μεξικό μένοντας στο μηδέν η επίθεσή της και το βράδυ έδεσε το γλυκό με το 1-1 της Βραζιλίας με την Ελβετία.

Τα «πάντσερ» προσέλκυσαν το 67% από ποντάρισμα 26 εκατομμυρίων ευρώ και η «Σελεσάο» το ίδιο σε 31 εκατομμύρια ευρώ, το ρεκόρ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής και βέβαια της σεζόν ολόκληρης. Αν υπολογίσουμε ότι οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν νωρίς, το 67% είναι πολύ μικρό για να αναδείξει το μέγεθος της αναποδιάς. Μέχρι το ημίχρονο …καιγόταν το Live με τον άσο.

Συνολικά στα τρία ματς, μόνο στην αγορά του 1-2-Χ και μόνο στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του στοιχήματος, τοποθετήθηκαν 81 εκατομμύρια ευρώ. Και οι αγορές ανά αγώνα είναι τουλάχιστον 40… Και οι εταιρείες ανά τον κόσμο άπειρες.

Νέα μέρα, νέα απόπειρα. Αφήνουμε στην άκρη τα αποτελέσματα και ποντάρουμε χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας.

Παίζει η Αγγλία με την Τυνησία και αισθανόμαστε σαν να παίζει η Τότεναμ (πολλοί ποδοσφαιριστές της στην αποστολή) με τη σκληρή Μπέρνλι. Ποιον θα περιμέναμε να δώσει λύση; Τον Χάρι Κέιν φυσικά. Πρώτος ή anytime σκόρερ σε ένα ματς που περιμένουμε μέχρι 2-3 γκολ.

Με την ίδια λογική προσεγγίζουμε και τη συνάντηση του Βελγίου με τον Παναμά. Μόνο επίθεση οι μεν, μόνο άμυνα οι δε. 2-3 γκολ ξανά, γιατί λογικά οι Βέλγοι κάποια στιγμή θα ανοίξουν το σκορ. Και σκόρερ ο Λουκάκου.

Όσο για το μεσημεριανό της Σουηδίας με τη Ν. Κορέα (στον έκτο όμιλο μαζί με Γερμανία και Μεξικό), και οι δύο θα διεκδικήσουν νίκη. Αν μέχρι πρότινος θεωρούσαν εντός προγράμματος μια ήττα από τα «πάντσερ», πλέον, μετά τη νίκη του Μεξικού, δεν μπορούν να διαχειριστούν τίποτα. Θα παίζουν για τη νίκη. Over 2,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ