Στοίχημα : Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος;

Στοίχημα : Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος;

Ναι, αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε σήμερα, κάνοντας κυρίως παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική. Ελάχιστα μεγάλα φαβορί δικαίωσαν τον τίτλο τους και μόνο η Ρωσία με το Βέλγιο (τον Παναμά αντιμετώπισε) κατάφεραν να πάρουν νίκες με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Το συμπέρασμα είναι ότι οι περισσότερες με ισχυρά ρόστερ ομάδες ή δεν ήταν απόλυτα έτοιμες για την πρεμιέρα ή χρειάζονται ρυθμό για να αποδώσουν καλύτερα, κάτι που θα έρθει με τα ματς.

Αυτό είναι αγωνιστικό θέμα. Σε στοιχηματικό επίπεδο τα πράγματα ακολούθησαν τη ροή των γεγονότων και επί της παρούσης οι μπουκ είναι κερδισμένοι κατά πολύ. Και το σημερινό πρόγραμμα βολεύει τους παρόχους του στοιχήματος, εκτός κι αν περάσουν τα ειδικά στοιχήματα.

Τι εννοούμε; Καμία στοιχηματική εταιρεία δεν θα αδειάσει τα ταμεία της αν κερδίσουν τα σημερινά φαβορί. Η Ουρουγουάη προσφέρεται στο 1,08, η Πορτογαλία στο 1,45 και η Ισπανία στο 1,10. Ο πολλαπλασιασμός και των τριών δεν βγάζει γινόμενο ούτε 2,00. Μάλιστα αν «σπάσει» κάποιο από αυτά, θα χαθούν τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων γιατί όσο κι αν δεν προτείνονται αυτά τα σημεία, θα πονταριστούν κατά κόρον από τους οικονομικά ισχυρούς παίκτες. Συνεπώς οι μπουκ με το πέρας της ημέρας θα έχουν την πίτα ολόκληρη δική τους.

Το θέμα είναι να φάει και ο …σκύλος κάτι. Εμείς δηλαδή που ενδιαφερόμαστε για την ευρεία μάζα των παικτών του στοιχήματος. Και θα προσπαθήσουμε να βρούμε κέρδος και αποδόσεις από άλλα μονοπάτια.

Κάνουμε παιχνίδι κυρίως με το ματς της Ουρουγουάης με τη Σαουδική Αραβία. Είδαμε τους Ασιάτες να κάνουν εμφάνιση φιάσκο στην πρεμιέρα με τη Ρωσία. Κάτι μας λέει ότι σήμερα για κάποιο διάστημα θα είναι πιο ανταγωνιστικοί, αλλά επίσης κάτι ματς λέει ότι και η «Σελέστε» θα είναι πιο εύστοχη απ’ όσο ήταν κόντρα στην Αίγυπτο (1-0 στο 89’). Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη φάση των ομίλων, το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι σαν να μην υπολογίζεται.

Έτσι, ο Σουάρες, ο Καβάνι και οι υπόλοιποι, βλέποντας ότι οι Ρώσοι έφτασαν ήδη τη διαφορά στο 8-1, θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους. Γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας με τους Ρώσους στην τελευταία αγωνιστική, θα τερματίσουν δεύτεροι! Γι’ αυτό περιμένουμε σήμερα να κάνουν τη δική τους επίδειξη ισχύος.

Συνεπώς περιμένουμε να μπουν δυναμικά και να σκοράρουν πριν από το 30ό λεπτό. Μας αρέσουν οι αποδόσεις για το over 1,5 ημιχρόνου και για τον άσο ημιχρόνου με πλεονέκτημα +1 για τη Σαουδική Αραβία. Συνεχίζουμε με το συνετό over 2,5 και δοκιμάζουμε και με το 3,5. Όσο για το ακριβές σκορ, ρισκάρουμε στο 4-0.

Και το σίγουρο είναι ότι με αυτούς τους τρόπους θα περάσουμε ωραία με το απογευματινό παιχνίδι της ημέρας.

Την Ισπανία την αφήνουμε στην άκρη, γιατί δεν γνωρίζουμε πόσα γκολ θα βάλει στο Ιράν, ένα, δύο ή τέσσερα, αλλά τον αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο θα τον βάλουμε στο παιχνίδι μας. Οι Μαροκινοί έχασαν στην πρεμιέρα και αν γνωρίσουν και νέα ήττα, το αντίο τους στο Μουντιάλ θα είναι δεδομένο. Χρειάζονται βαθμό ή βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν χώρους στον Ρονάλντο. Αν ρισκάρουν, θα το κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε στα περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος που πληρώνει και μια χαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ