Στοίχημα : Ποιος πάει σπίτι απόψε;

Στοίχημα : Ποιος πάει σπίτι απόψε;

Το ένστικτο δίνει απαντήσεις πλέον για αυτή την Αργεντινή που κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Μια κυνική ματιά βάσει αποτελέσματος και μόνο. Η Ισπανία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το Μαρόκο και η Πορτογαλία ισοφαρίστηκε επίσης στις καθυστερήσεις από το Ιράν. Κανένα φαβορί δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του, αλλά και κανένα δεν έχασε κάτι στην κατάταξή του. Πρώτοι οι «φούριας ρόχας» όπως ήταν και δεύτεροι οι Ίβηρες ως είχαν… Το αποτέλεσμα είναι αυτό και η δραματική εξέλιξη είναι για τους λάτρεις ωραίων ιστοριών.

Οι Ισπανοί θα πάνε στο δεύτερο μονοπάτι και το πιθανότερο είναι να φτάσουν σχεδόν…ατουφέκιστοι μέχρι τα ημιτελικά. Η Πορτογαλία θα πάει στο πρώτο και είναι ζήτημα αν επιβιώσει από τη μονομαχία με την Ουρουγουάη. Αν περάσει, την περιμένουν σχεδόν όλα τα φαβορί του Μουντιάλ εκτός κι αν δούμε νέες τρομερές εκπλήξεις (με πρώτη χρονικά υποψήφια τη Βραζιλία. Όχι για ήττα αλλά για ισοπαλία με τη Σερβία).

Σχεδόν 15 εκατομμύρια χάθηκαν με την ισοπαλία της Ισπανίας στο ανταλλακτήριο της betfair και σχεδόν 21 με την απώλεια της Πορτογαλίας. Μόνο σε μια αγορά, μόνο σε μια εταιρεία.

Καίει η μπάλα σήμερα. Πριν το Μουντιάλ γινόταν «debate» για το αν όντως αυτό το Μουντιάλ θα ήταν του Μέσι ή όχι. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν κάνει ράκος τον σταρ της Μπαρτσελόνα. Τίποτα στην Εθνική του δεν θυμίζει τη γαλήνη που αισθάνεται στη Βαρκελώνη. Όμως, ο στόχος είναι στόχος. Ένα ματς απέμεινε για την ομάδα του και ουσιαστικά κρατά την τύχη στα χέρια του. Κερδίζει με όσα γκολ χρειάζεται (ένα ή δύο) δεν αυτοκτονεί ξανά στην άμυνα και περνάει στους «16» μέσω της δεύτερης θέσης. Μια χαρά παίκτες έχει η Νιγηρία, αλλά και αυτή στηρίζεται ως επί το πλείστον στις ατομικές ενέργειες.

Διπλό, Over 2,5 και ώρα να σκοράρει ο Μέσι (ίσως και με πέναλτι αν σας αρέσουν οι εμπνεύσεις. Ο Τσακίρ είναι ο διαιτητής και δεν λυπάται ούτε τις κάρτες ούτε την εσχάτη των ποινών).

Στο δεύτερο ματς του τέταρτου ομίλου η Ισλανδία (μόνο νίκη θέλει και αυτή) αναμετράται με την αναπληρωματική 11άδα της Κροατίας και προσφέρεται σε τιμές μεγάλου αουτσάιντερ. Αφού οι αποδόσεις είναι μεγάλες, πάμε και εμείς με τη διπλή ευκαιρία / στήλη του 1Χ.

Στον τρίτο όμιλο τόσο η Δανία όσο και η Γαλλία βολεύονται με ισοπαλία (πρώτοι οι τρικολόρ και σίγουρα δεύτεροι και στους «16» οι Δανοί). Οι Σκαναδιναβοί έχουν μια χαρά σύνολο, επιτέλους θα αγωνιστούν σαν αουτσάιντερ που τους ταιριάζει περισσότερο και ο Ντεσάμπ θα προστατεύσει κουρασμένους (Γιορις, Εμπαπέ κ.α), ελαφρά τραυματίες (Ουμτιτί, Μεντί) και κινδυνεύοντες με κάρτες (Τολισό, Ματουιντί, Πογκμπά). Ενδιαφέρον και σε σκορ εδώ, στο 1-1.

Στο ματς της Αυστραλίας με το Περού πάμε για ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ. Τα «καγκουρό» θα επιτεθούν μαζικά και οι αποκλεισμένοι Περουβιανοί (δεν θα γίνει ροτέισον) θα αγωνιστούν για το πρώτο τους γκολ και την πρώτη νίκη. Το κίνητρο είναι των Αυστραλών καθώς με δικής τους επικράτηση και ήττα της Δανίας, προκρίνονται ως δεύτεροι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ