Στοίχημα : Ευχαριστήριο γράμμα…

Στοίχημα : Ευχαριστήριο γράμμα…

…σε όλους όσοι πίστεψαν σε αποκλεισμό της Αργεντινής, την κόντραραν και μας ανέβασαν την απόδοση του διπλού και του Over!

Όλα καλά τώρα; Θεός ο Μέσι; Έμπειρος ο Σαμπάολι; Καταπληκτικό το ρόστερ της Αργεντινής; Α, προκρίθηκε κιόλας, ε; Γιατί μέχρι χθες το απόγευμα ο σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν ο πιεσμένος μέχρι το λαιμό και η αιτία που η «Αλμπισελέστε» δεν μπορεί να φτάσει σε τίτλο. Γιατί στο ίδιο διάστημα οι περισσότεροι έκαναν λόγο για συνονθύλευμα. Γιατί μέχρι χθες το απόγευμα οι ειδήμονες της… μόδας ασχολούνταν με τα ρούχα του Σαμπάολι. Γιατί μέχρι χθες το απόγευμα δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως οι Λατίνοι θα αποκλείονταν από τη συνέχεια.

Σε στοιχηματικό επίπεδο τους ευχαριστούμε όλους. Γιατί με τον τρόπο τους επέδρασαν στην άνοδο της απόδοσης του διπλού και του over 2,5. Ένα ματς που πριν αρχίσει το Μουντιάλ το υπολογίζαμε στο 1,25 με 1,30, το ποντάραμε μεταξύ 1,45 και 1,55. Και τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει τον αγοράσαμε σε τριάρια, ενώ στην πρεμιέρα η απόδοση του να ανοίξει το σκορ στο ματς με την Ισλανδία δεν ξεπερνούσε ούτε το 2,00. Και το Over μια χαρά πλήρωσε και μας έφτιαξε το βράδυ. Ευτυχώς ή δυστυχώς και ο …καμμένος παίκτης του στοιχήματος είναι και βιώνει τα ματς όπως και εσείς.

Για να σοβαρευτούμε λίγο τώρα, αναφορικά με την πρώτη παράγραφο. Όχι ο Μέσι δεν έγινε… Θεός ούτε πρόκειται. Ούτε αυτή η Αργεντινή δεν έγινε ομαδάρα. Ένα ρόστερ που δεν έχει τερματοφύλακα, βασίζεται στον Ταλιαφίκο, τον Ρόκε Μέσα και τον Παβόν που δεν δέχεται ουσιαστική βοήθεια από τον Ντι Μαρία και τον Ιγκουαϊν και με τον Ντιμπάλα στον πάγκο, απλά δεν μπορεί να θεωρηθεί καταπληκτικό. Και ένας προπονητής που δεν έχει καταλήξει σε ένα σταθερό σχήμα και σε ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας δεν μπορεί να θεωρηθεί… μέντορας.

Ακόμα κι έτσι όμως θα ήταν δίκαιη μια νίκη επί της Ισλανδίας κι ας μην επετεύχθη. Δίκαιη ήταν και η χθεσινή επί της Νιγηρίας. Γιατί πολύ απλά ήταν καλύτερη και από τις δύο. Όπως ήταν κατώτερη από την Κροατία και έχασε. Αυτά για να μην προβαίνουμε σε άναρθρες κραυγές κάθε φορά που κάποιος κερδίζει ή χάνει.

Ομορφιές

Ευχαριστούμε επίσης τους μπουκ παρά το γεγονός ότι η Γαλλία και η Δανία βολεύονταν με το Χ, το πρόσφεραν από 2,60 και πάνω δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν κάποιοι θεώρησαν «ομορφιά» αυτό το 0-0, αυτά που ενδέχεται να γίνουν σήμερα, δεν θα έχουν προηγούμενο.

Στις 5.00 το απόγευμα ολοκληρώνεται ο έκτος όμιλος και στις 9.00 ο πέμπτος. Στον έκτο λοιπόν παίζει το Μεξικό με τη Σουηδία και η Ν. Κορέα με τη Γερμανία. Οι Μεξικανοί ήδη έχουν 6 βαθμούς. Γερμανοί και Σουηδοί από 3 και οι Κορεάτες μηδέν. Αν λοιπόν η Γερμανία πάρει τη δεύτερη θέση, το βράδυ θα γίνεται μάχη για το ποιος θα την αποφύγει!

Τα «πάντσερ» είναι υποχρεωμένα να κερδίσουν. Και το διπλό στο 1,20 είναι το μοναδικό δυνατό σημείο της ημέρας. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το αν θα καταταγούν δεύτεροι οι Γερμανοί.

Αν γίνει αυτό, στον πέμπτο όμιλο που θα διεκπεραιωθεί το βράδυ, ούτε η Ελβετία ούτε η Βραζιλία θα θέλουν την πρώτη θέση! Οι Ελβετοί παίζουν με την αποκλεισμένη Κόστα Ρίκα και η «Σελεσάο» με τη Σερβία που δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα.

Παίρνουμε λοιπόν τα 2-3 γκολ στο Μεξικό – Σουηδία ως πιθανή έκβαση και το διπλό (ναι, όσο και να πληρώνει – δεν θα μείνει έξω η Γερμανία από τη Ν. Κορέα) στον αγώνα των κατόχων του τίτλου.

Για το βράδυ είναι αδύνατο για τον οποιονδήποτε να ποντάρει με λογική και ασφάλεια πριν ξεκινήσουν τα ματς. Και δεν πρόκειται να κάνουμε τους «έξυπνους» για κάτι που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν ούτε καν οι ιθύνοντες των ομάδων! Θα είμαστε σε επιφυλακή στο Live, στηριζόμενοι στη φράση «ποιος θα αποφύγει τη Γερμανία;».

Τι μπορούμε να ποντάρουμε εκ των προτέρων; Ότι θα μπει γκολ στο διάστημα 80’ μέχρι τέλους στο Σερβία – Βραζιλία (ειδικά αν μέχρι τότε ελέγχει το παιχνίδι η «Σελεσάο).

Μην ξεχνάτε ότι όπως γράψαμε προχθές, το πρώτο μονοπάτι των ομάδων προς τον τελικό έχει ήδη την Ουρουγουάη, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, μάλλον τη Γερμανία, την Αγγλία ή το Βέλγιο και μία εκ των Κολομβίας, Σενεγάλης, Ιαπωνίας. Δηλαδή σχεδόν όλα τα φαβορί για τον τίτλο εκτός της Ισπανίας. Και για να κλείσει, περιμένει τη Βραζιλία ή την Ελβετία. Το δεύτερο έχει την Ισπανία, τη Ρωσία, την Κροατία και τη Δανία για την ώρα. Ενδεχομένως το Μεξικό, μία εκ των Βελγίου και Αγγλίας και τη δεύτερη του 8ου ομίλου. Και αυτό περιμένει ή τη Βραζιλία ή την Ελβετία. Όποιος σκέφτεται μακροπρόθεσμα, απλά θα σκεφτεί το δεύτερο δρόμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ