Στοίχημα : Παίζοντας με το μέλλον

Στοίχημα : Παίζοντας με το μέλλον

Ποια ομάδα απέχει ουσιαστικά δυόμιση βήματα από τον τελικό;

Κι όμως στον αγώνα της Αγγλίας με το Βέλγιο τοποθετήθηκαν 21 εκατομμύρια ευρώ στο ανταλλακτήριο μαζί με το live. Αρχικά το ποντάρισμα είχε βασιστεί στον άσο των «λιονταριών» και στην ισοπαλία. Προφανώς πολύς κόσμος περίμενε από τον Σάουθγκεϊτ να μην προβεί σε 9 αλλαγές στην 11άδα του. Περίμενε περισσότερες από τον Μαρτίνεθ, ο οποίος επίσης 9 έκανε. Μετά το γκολ του Γιανουζάι, τα ευρώ μετακινήθηκαν στους μετέπειτα νικητές, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για κερδισμένους και χαμένους παίκτες του στοιχήματος σε αυτό το ματς.

Μπορεί το Βέλγιο να υπερίσχυσε, όμως η μεγάλη νικήτρια ήταν η Αγγλία. Πολύ μεγάλη νικήτρια μάλιστα. Για να το αντιληφθούμε αρκεί να σημειώσουμε τους δύο δρόμους προς τον τελικό και όσους πρόκειται να τους διαβούν.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Γαλλία – Αργεντινή, Ουρουγουάη – Πορτογαλία. Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν στον προημιτελικό.

Βραζιλία – Μεξικό, Βέλγιο – Ιαπωνία. Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν στον προημιτελικό.

Και ο ημιτελικός θα προκύψει από τις ομάδες που θα υπερισχύσουν από την κάθε τετράδα.

Για παράδειγμα αν η Αργεντινή ξεπεράσει τους Γάλλους, ύστερα ενδέχεται να αναμετρηθεί ή με την Ουρουγουάη ή με την Πορτογαλία και στην τετράδα ενδεχομένως να συναντήσει ίσως τη Βραζιλία που θα έχει δώσει προημιτελικό μάλλον με το Βέλγιο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ισπανία – Ρωσία, Κροατία – Δανία (Σε ένα θεωρητικό επίπεδο ενδέχεται να έχουμε προημιτελικό Ισπανίας – Κροατίας).

Σουηδία – Ελβετία, Κολομβία – Αγγλία.

Αν οι Άγγλοι καταφέρουν και βγάλουν εκτός συνέχειας τους χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες «καφετέρος», θα παίξουν προημιτελικά ή με τη Σουηδία ή με την Ελβετία και ημιτελικά με Ισπανούς ή Κροάτες.

Το απρόσμενο ζευγάρι της Σουηδίας με την Ελβετία μοιάζει με ομάδες τύπου Μπεσίκτας στην 8άδα του Champions League. Απλά θέλουν να τη συναντήσουν όλοι οι ισχυροί και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιθανό να τη βρουν μπροστά τους οι Άγγλοι.

Συνεπώς …στοίχημα

Συνεπώς (ξανά) μπορούμε να πιστέψουμε, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται με βάση την ιστορία των περισσότερων Μουντιάλ, ότι η Αγγλία μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά. Το εν λόγω στοίχημα πληρώνει επί 2,50.

Ο ημιτελικός ένα ματς είναι και η Ισπανία που φαντάζει ως πιθανός αντίπαλος, τουλάχιστον επί της παρούσης, δεν έχει δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Το ρίσκο να φτάσει στον τελικό η ομάδα του Χάρι Κέιν ξεπερνά το 4,50.

Και μιας και μιλήσαμε για τον κορυφαίο φορ της Τότεναμ, ήδη είναι πρώτος σκόρερ και οι πιθανότητες να παραμείνει μέχρι τέλους είναι πλέον αυξημένες.

Και η Ισπανία από τις ευνοημένες της υπόθεσης είναι, αλλά το πιθανό εμπόδιο της Κροατίας στα προημιτελικά δείχνει να είναι λιγότερο βατό από αυτό της Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ