Στοίχημα : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Στοίχημα : Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Αγωνιούν Αργεντινή και Γαλλία; Πορτογαλία και Ουρουγουάη; Εμείς διασκεδάζουμε με στοίχημα

Όταν διεξάγονται αγώνες με την αγωνία να χτυπάει στο κόκκινο, είναι σίγουρο ότι θα καθίσουμε να τους δούμε και να τους απολαύσουμε. Και μαζί με το στοίχημα, θα περάσουμε ακόμα καλύτερα.

Ας δούμε τα δεδομένα του αγώνα της Γαλλίας με την Αργεντινή. Φαβορί οι Γάλλοι που διαθέτουν σίγουρα πιο ισορροπημένο σύνολο, αλλά ποιος μπορεί να αδιαφορήσει για τον Μέσι και τα ψυχικά αποθέματα της «Αλμπισελέστε» που επιτέλους ηρέμησε;

Οι «τρικολόρ» αγωνίστηκαν στον τρίτο όμιλο με τρόπο που υποδηλώνει ότι κράτησαν μυστικά. Κόντρα στο Περού η ασφυκτική πίεση που άσκησαν στο πρώτο μέρος ήταν απλά εντυπωσιακή. Κι ας πέρασε στα ψηλά. Θα μπορεί να το κάνει και κόντρα στους παίκτες του Σαμπάολι. Ως ένα βαθμό ναι, αλλά όχι για πολύ. Ο αντίπαλός της παραείναι επικίνδυνος για να εξαντλήσει από νωρίς όλες τις δυνάμεις της. Οι παίκτες του Ντεσάμπ θα προσπαθήσουν να βρουν κενά είτε άκρα είτε στο κέντρο της μέτριας άμυνας των τυπικά φιλοξενούμενων. Και λογικά κάποιες στιγμές θα τα βρουν και θα δημιουργήσουν φάσεις.

Από την άλλη οι Αργεντινοί δεν πρόκειται να μείνουν αδρανείς. Συσπειρώθηκαν και τους περιμένουμε καλύτερους και σε ομαδική λειτουργία. Έχουν ηγέτη στα χαφ (Μασεράνο), έχουν ηγέτη και μπροστά (Μέσι). Υπάρχει κλάση και ταλέντο στην ομάδα τους και ένα γκολ μπορεί να το βγάλει επίσης.

Συνεπώς πάμε για ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και με τεράστιο ρίσκο κινούμαστε και στο Χ. Έμπνευση το σκορ 1-1.

Στο δεύτερο παιχνίδι είναι εμφανές ότι τόσο η «Σελέστε» όσο και η Πορτογαλία λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Έμφαση στην άμυνα και στην επίθεση σηκώνουν το βάρος ο Καβάνι και ο Λουίς Σουάρες από τη μία πλευρά και ο Ρονάλντο από την άλλη. Εδώ είναι το θέμα όμως. Οι Ίβηρες αποδείχθηκαν ευάλωτοι στην πίεση όλων όσων αντιμετώπισαν. Και πέραν της Ισπανίας, κανείς δεν περίμενε ότι θα τους έβγαζαν φάσεις οι Μαροκινοί και πολύ περισσότερες οι Ιρανοί που τους απείλησαν ακόμα και με αποκλεισμό. Η Ουρουγουάη έβγαλε τον όμιλο ξεκούραστα. Πλέον οι προηγούμενοι αγώνες της φαίνονται σαν προετοιμασία για το σημερινό.

Πρόκριση Ουρουγουάης γενικά και άσος στο 90λεπτο χωρίς να υπολογίζεται η ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ